Deal
4-gangen Gault&Millau diner
€ 66,-
€ 53,-
FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij Jaspers en laat je culinair verwennen met het 4-gangen Gault&Millau diner voor slechts € 53,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 382 mensen zeggen over Jaspers
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten bij Jaspers. Mooi opgemaakte borden met fijne gerechten van prima kwaliteit. Zeer attente bediening en fijne sfeer. Wij hebben een top avond gehad met een groep van 7 personen. Enige puntje van aandacht (zoals in meer horeca gelegenheden) is wat mij betreft de akoestiek.
Heerlijk gegeten bij Jaspers. Mooi opgemaakte borden met fijne gerechten van prima kwaliteit. Zeer attente bediening en fijne sfeer. Wij hebben een top avond gehad met een groep van 7 personen. Enige puntje van aandacht (zoals in meer horeca gelegenheden) is wat mij betreft de akoestiek.
We hebben gisteren een fantastische avond bij Jaspers gehad. Naast dat de ambiance heel gezellig is en de service erg goed is, is het eten voortreffelijk. De unieke smaakcombinaties zijn heerlijk en verrassend. Dit is één van de beste restaurants waar ik in Amsterdam heb gegeten. Ik kom zeker een keer terug!
Hoewel je het op dit punt van de Ceintuurbaan niet direct verwacht zit er echt een fijn en gezellig restaurant. In een heel relaxte atmosfeer krijg je spannende gerechten voorgeschoteld waarin prima wordt beschreven wat er op je bord ligt. De drie gangen waren allemaal erg lekker (biggen wang als hoofdgerecht) en on...
Lees hele reviewHoewel je het op dit punt van de Ceintuurbaan niet direct verwacht zit er echt een fijn en gezellig restaurant. In een heel relaxte atmosfeer krijg je spannende gerechten voorgeschoteld waarin prima wordt beschreven wat er op je bord ligt. De drie gangen waren allemaal erg lekker (biggen wang als hoofdgerecht) en onze favoriet was het dessert. Als extra gerecht hadden we de oesters genomen. Deze smaak was spannend, maar niet helemaal mijn favoriet. Al met al een heel prettige avond.
Booked a restaurant during the "restaurant week". Have some mixed experiences with restaurants during this week because they sometimes do some concessions with their menu. Not at Jaspers! This was excellent. Their wine tasting was well balanced and their dishes of goose pate, steamed oysters, braised meat etc... all...
Lees hele reviewBooked a restaurant during the "restaurant week". Have some mixed experiences with restaurants during this week because they sometimes do some concessions with their menu. Not at Jaspers! This was excellent. Their wine tasting was well balanced and their dishes of goose pate, steamed oysters, braised meat etc... all those dishes were excellent. The staff was friendly, well organised and the chef is visiting the tables to stay in contact with the customers. We will certainly return!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Jaspers
Keuken: Mediterraans, Frans
Restaurant Jaspers is gevestigd op de Ceintuurbaan in Amsterdam. Geniet hier van een de totale beleving van pure gerechten, mooie wijnen en een verrassende sfeer.
Het menu van Restaurant Jaspers verandert om de 14 dagen maar u kunt ook altijd a la carte bestellen. De gerechten worden samengesteld uit verse streekproducten. Ieder bezoek aan restaurant Jaspers is een unieke culinaire belevenis.
De bijzondere open keuken van restaurant Jaspers is het pronkstuk van het restaurant. Hier laat de chef zijn technieken zien. Er is een bijpassend wijnarrangement samengesteld om de voortreffelijke smaakcombinaties naar een hoger niveau te tillen.