Wat 388 mensen zeggen over Jaspers
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hadden voor het 3 gangen menu gekozen. [27,50 euro] Vooraf een salade met herfstgroente en een rolletje van pannenkoek, roomkaas en zalm. Het zag er uit als een schilderij. Het hoofdgerecht was biggenwangetjes. Klinkt misschien niet zo aantrekkelijk, maar was heerlijk mals vlees met een rode wijnsaus, gefrituurde...
Lees hele reviewWe hadden voor het 3 gangen menu gekozen. [27,50 euro] Vooraf een salade met herfstgroente en een rolletje van pannenkoek, roomkaas en zalm. Het zag er uit als een schilderij. Het hoofdgerecht was biggenwangetjes. Klinkt misschien niet zo aantrekkelijk, maar was heerlijk mals vlees met een rode wijnsaus, gefrituurde polenta en een mousse van rode bietjes. Het nagerecht was een tompoes van roomboterkoek met chocolademousse en vers fruit. De chocolademousse was voor mijn smaak iets te bitter. Verder werd er prima koffie geschonken en kregen we er een madeleine en een bonbon met marsepein bij.
Het personeel is uiterst vriendelijk. De kok komt zelf het menu uitleggen. Verder komt er genoeg brood op tafel en kun je gewoon kraanwater krijgen.
Het interieur is strak en modern. Wij hadden goed zicht op het reilen en zeilen in de open keuken.
Ik was al een paar keer - naar grote tevredenheid - bij Jaspers geweest en daarom leek het me ook leuk om nu een keer te gaan tijdens de Restaurant Week. En dat viel wederom niet tegen; sterker het, het was allemaal weer fantastisch. Op tafel staat al brood en olfijfolie en na een kleine schuimachtige amuse, krijgen...
Lees hele reviewIk was al een paar keer - naar grote tevredenheid - bij Jaspers geweest en daarom leek het me ook leuk om nu een keer te gaan tijdens de Restaurant Week. En dat viel wederom niet tegen; sterker het, het was allemaal weer fantastisch. Op tafel staat al brood en olfijfolie en na een kleine schuimachtige amuse, krijgen we het eerste gerecht - een salade met herfstgroente met onder andere wortel en artisjok en twee kleine blini's..verrukkelijk! Het hoofdgerecht is een biggenwang of parelhoen met een prachtige jus, witlof, morilles en polenta (die voegde weinig toe). Daarbij drinken we een hele lekkere zachte Spaanse Temperanillo. Tot slot het toetje - een chocholademousse tussen twee krokante laagjes met daarboven verschillende soorten fruit. Ontzettend lekker ook!
Gelukkig is Jaspers geen restaurant dat tijdens de Restaurant week concessies doet maar alle verwachtingen weer waar maakt!
Alle gangen waren qua smaak en compositie uitmuntend. De bediening was correct en vriendelijk. De aankleding van de zaak was wat sober, met name de verlichting was niet echt sfeervol. Met wat eenvoudige ingrepen is dit een stuk beter te maken.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Jaspers
Keuken: Mediterraans, Frans
Restaurant Jaspers is gevestigd op de Ceintuurbaan in Amsterdam. Geniet hier van een de totale beleving van pure gerechten, mooie wijnen en een verrassende sfeer.
Het menu van Restaurant Jaspers verandert om de 14 dagen maar u kunt ook altijd a la carte bestellen. De gerechten worden samengesteld uit verse streekproducten. Ieder bezoek aan restaurant Jaspers is een unieke culinaire belevenis.
De bijzondere open keuken van restaurant Jaspers is het pronkstuk van het restaurant. Hier laat de chef zijn technieken zien. Er is een bijpassend wijnarrangement samengesteld om de voortreffelijke smaakcombinaties naar een hoger niveau te tillen.