Wat 387 mensen zeggen over Jaspers
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Geweldig goede balans tussen smaak en look. Elke gang was een genot en in perfecte harmonie. We zijn best kritisch maar dit staat in mijn top drie. Betaalbaar, erg fijne bediening. Geweldig eten en ook nog eens een heel uitgebreide wijnkaart waar de liefde voor het vak gecombineerd wordt met avontuur (wijn uit Roem...
Lees hele reviewGeweldig goede balans tussen smaak en look. Elke gang was een genot en in perfecte harmonie. We zijn best kritisch maar dit staat in mijn top drie. Betaalbaar, erg fijne bediening. Geweldig eten en ook nog eens een heel uitgebreide wijnkaart waar de liefde voor het vak gecombineerd wordt met avontuur (wijn uit Roemenie??)
De keuzes waren erg goed en sloten prima aan bij de gerechten.
Let wel op de er maar 1 menu is (wel met wat optionele extra gangen) wat elke twee weken wisselt. Absolute aanrader.
Het eten vonden wij echt heerlijk. De bediening attent, aardig en vlot.
Gegeten tijdens restaurantweek. Het was geen probleem om het hoofdgerecht aan te passen van kalfswang naar kabeljauw. Smaken van de gerechten waren heerlijk, ze werden creatief opgediend, met veel aandacht voor de presentatie. Ook naast het 3-gangen menu, vooraf nog een amuse met gerookte zalm en achteraf een hapje met cheesecake. Bediening vol aandacht, ga hier graag nog een keer eten.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Jaspers
Keuken: Mediterraans, Frans
Restaurant Jaspers is gevestigd op de Ceintuurbaan in Amsterdam. Geniet hier van een de totale beleving van pure gerechten, mooie wijnen en een verrassende sfeer.
Het menu van Restaurant Jaspers verandert om de 14 dagen maar u kunt ook altijd a la carte bestellen. De gerechten worden samengesteld uit verse streekproducten. Ieder bezoek aan restaurant Jaspers is een unieke culinaire belevenis.
De bijzondere open keuken van restaurant Jaspers is het pronkstuk van het restaurant. Hier laat de chef zijn technieken zien. Er is een bijpassend wijnarrangement samengesteld om de voortreffelijke smaakcombinaties naar een hoger niveau te tillen.