Wat 386 mensen zeggen over Jaspers
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Kom hier nu enige tijd en de kwaliteit van het eten stelt niet teleur. Heb zelden in een restaurant meegemaakt dat de gerechten altijd en nogmaals altijd zo goed smaken. Geen één keer was een gerecht niet te eten. De sfeer is ook fijn en ongedwongen. Ook fijn hier is het personeel (beleefd, vriendelijk en niet stijf...
Lees hele reviewKom hier nu enige tijd en de kwaliteit van het eten stelt niet teleur. Heb zelden in een restaurant meegemaakt dat de gerechten altijd en nogmaals altijd zo goed smaken. Geen één keer was een gerecht niet te eten. De sfeer is ook fijn en ongedwongen. Ook fijn hier is het personeel (beleefd, vriendelijk en niet stijf of hoogmoedig), de open keuken en muurschilderij. And last but not least een hele fijne eigenaar die ook een babbeltje met de mensen maakt en helpt in de bediening.
Tip: zou fijn zijn om het toetje (van ijs) te vervangen met gebak zoals een lava cake of dat er tenminste een keuzemogelijkheid is. Te veel restaurants serveren ijs/sorbet...dat gaat weleens vervelen.
Echt superlekker gegeten. Heel divers, goede wijn en gezellige service en sfeer. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!
Gezellig en lekker avondje met 4-gangen Gault&Millau menu en wine pairing waarbij de gastheer ons mooi the finer things vertelde. Dank!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Jaspers
Keuken: Mediterraans, Frans
Restaurant Jaspers is gevestigd op de Ceintuurbaan in Amsterdam. Geniet hier van een de totale beleving van pure gerechten, mooie wijnen en een verrassende sfeer.
Het menu van Restaurant Jaspers verandert om de 14 dagen maar u kunt ook altijd a la carte bestellen. De gerechten worden samengesteld uit verse streekproducten. Ieder bezoek aan restaurant Jaspers is een unieke culinaire belevenis.
De bijzondere open keuken van restaurant Jaspers is het pronkstuk van het restaurant. Hier laat de chef zijn technieken zien. Er is een bijpassend wijnarrangement samengesteld om de voortreffelijke smaakcombinaties naar een hoger niveau te tillen.