Jaspers

Mediterraans, Frans | €€€
9,1 (379 reviews)
99% aanbevolen

4-gangen Gault&Millau diner € 66,- € 53,-

Jaspers

Mediterraans, Frans | €€€
9,1 (379 reviews)
99% aanbevolen

4-gangen Gault&Millau diner € 66,- € 53,-

Deal
4-gangen Gault&Millau diner
€ 66,- € 53,-

FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.

Reserveer nu extra voordelig bij Jaspers en laat je culinair verwennen met het 4-gangen Gault&Millau diner voor slechts € 53,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!

Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.

De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.

Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.

RESERVEER RESERVEER

Wat 379 mensen zeggen over Jaspers

9.1 Gebaseerd op 379 reviews. 99% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten bij Jaspers, verrassende combinaties van vlees en groente.
Zeer aardige bediening

Anoniem op 25 augustus 2013

9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Uitstekend, alles met veel liefde en zorg bereid en dat proef je terug in het eten. Als hoofdgerecht een soort sucadelapje (draadjesvlees). Ik heb begrepen dat de bereiding bij elkaar vijf tot zes dagen duurt.
Uiteindelijk heb je zo'n lekker stukje vlees op je bord, wat heel mals en zacht is, maar krachtig van smaa...

Lees hele review

Uitstekend, alles met veel liefde en zorg bereid en dat proef je terug in het eten. Als hoofdgerecht een soort sucadelapje (draadjesvlees). Ik heb begrepen dat de bereiding bij elkaar vijf tot zes dagen duurt.
Uiteindelijk heb je zo'n lekker stukje vlees op je bord, wat heel mals en zacht is, maar krachtig van smaak. We kregen ook nog een extra tussengerechtje. Bloemkoolsoep, met appelcompote en een stukje gerookte forel. Alles is goed op elkaar afgestemd, qua smaak en structuur.
De sfeer en de bediening ook uitstekend!

Hans Fransen op 25 augustus 2013

9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Het restaurant is zonder meer te klasseren in de topklasse wat betreft ontvangst, ambiance, bediening en keuken.
Het brood, de olie en boter staan al klaar op tafel. Het (voortreffelijke) brood wordt steeds aangevuld. Aan de bereiding van de gerechten merk je dat hier een topkok achter de kachel staat. De beste cul...

Lees hele review

Het restaurant is zonder meer te klasseren in de topklasse wat betreft ontvangst, ambiance, bediening en keuken.
Het brood, de olie en boter staan al klaar op tafel. Het (voortreffelijke) brood wordt steeds aangevuld. Aan de bereiding van de gerechten merk je dat hier een topkok achter de kachel staat. De beste culinaire prestaties van de avond vonden we de lauwwarme oesters in een rijk schuim en de cuisson van de sukade. De wijnober verstaat zijn vak evenals de (vrouwelijke) obers. Allen in onberispelijk zwart gekleed en blijk gevend van een hoog attentieniveau. Prettig is ook dat Jasper bij elke tafel even kort zijn opwachting maakt. Een paar opmerkingen die tot doel hebben een positieve bijdrage te leveren. Het monteren van het bord kan naar mijn idee ingetogener. De veelheid aan opsmuk en smaakjes daarvan kunnen afbreuk doen aan datgene waarom het gaat: het pièce de résistance. Less is more, ook hier. De wijnober zou meer balans kunnen zoeken tussen monoloog en dialoog. Er zijn tenslotte ook gasten met wijnkennis. Overigens niets aan te merken op de wijnkeuze van het wijnarrangement. De prijsstelling daarvan zou overigens iets sympathieker kunnen. Al met al een geslaagde (culinaire) avond. Gaan we terug? Zeer zeker!

Anoniem op 25 augustus 2013

8.0 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 7

Zeer goed eten, vers bereid. Porties vrij ruim, m.n. voor restaurantweek. Service zeer netjes en vriendelijk. Leuk dat er een open keuken is.

Anoniem op 24 augustus 2013

7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

Bediening professioneel. Gerechten goed voor een "gewoon" restaurant. Indeling restaurant prima, genoeg ruimte tussen de tafels. Je zit er aangenaam. Doordat het een open keuken is heb je na afloop wel een etenslucht in je kleding. Wijnarrangement is aan de hoge kant (7 euro per glas) terwijl de wijn per glas van de...

Lees hele review

Bediening professioneel. Gerechten goed voor een "gewoon" restaurant. Indeling restaurant prima, genoeg ruimte tussen de tafels. Je zit er aangenaam. Doordat het een open keuken is heb je na afloop wel een etenslucht in je kleding. Wijnarrangement is aan de hoge kant (7 euro per glas) terwijl de wijn per glas van de wijnkaart tussen de 5-7 euro zijn. Er wordt ook zuinig ingezonken. Extra gangen kosten 10 euro en een kaasgang 12 euro. Prijskwaliteit en hoeveelheid voor de kaasgang is veelste duur (erg dunnen plakjes circa 1 cm dik of nog dunner). En met het warme weer zou een airco geen overbodige luxe zijn on het restaurant.

Anoniem op 24 augustus 2013

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Jaspers

Keuken: Mediterraans, Frans

Restaurant Jaspers is gevestigd op de Ceintuurbaan in Amsterdam. Geniet hier van een de totale beleving van pure gerechten, mooie wijnen en een verrassende sfeer.

Het menu van Restaurant Jaspers verandert om de 14 dagen maar u kunt ook altijd a la carte bestellen. De gerechten worden samengesteld uit verse streekproducten. Ieder bezoek aan restaurant Jaspers is een unieke culinaire belevenis.

De bijzondere open keuken van restaurant Jaspers is het pronkstuk van het restaurant. Hier laat de chef zijn technieken zien. Er is een bijpassend wijnarrangement samengesteld om de voortreffelijke smaakcombinaties naar een hoger niveau te tillen.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Wij helpen u graag met het maken van een reservering. Neem contact met ons op telefoonnummer (010) 211 00 90 of per email via [email protected]

Ja, je kunt je oude code weer gebruiken die je voor de geannuleerde reservering heeft gebruikt. Deze code is na het annuleren weer actief geworden. Doet de code het echter niet? Neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected].

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

HEERLIJK aanbiedingen

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden