Wat 91 mensen zeggen over Bavette Boutique Restaurant
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Lekker gegeten. Eten kende verrassende combinaties van smaken, bijvoorbeeld olijfolie over de mango sorbet.
Bediening was goed en maakte op een gezellige manier contact. Bediening gaf ook toelichting op de gerechten en indien je er meer van wilde weten kon men ook uitleg geven.
Heerlijk gegeten gisteren! Erg mals vlees en goede combinatie van smaken. De service was goed. Wel wat kleine foutjes. Het bestek moesten we naar vragen en de ober vroeg mijn vriend of hij nog wat wilde drinken, maar vergat dit aan mij te vragen terwijl mijn glas leeg was. We moesten niet lang wachten als we drinken...
Lees hele reviewHeerlijk gegeten gisteren! Erg mals vlees en goede combinatie van smaken. De service was goed. Wel wat kleine foutjes. Het bestek moesten we naar vragen en de ober vroeg mijn vriend of hij nog wat wilde drinken, maar vergat dit aan mij te vragen terwijl mijn glas leeg was. We moesten niet lang wachten als we drinken bestelde.
Ze weten zichzelf verder te onderscheiden. Er was iemand jarig. Het hele personeel (20-30 personen) kwam klappend om de tafel staan van de jarige. Verder neemt het personeel de moeite om in gesprek te gaan met ons. Laatste minfoutje was dat ze de borden iets sneller hadden mogen weghalen. Die bleven vrij lang staan. Al met al, prima restaurant en nauwelijks iets op aan te merken!
Met de restaurantweek hebben ze een leuk 3gangen menu samengesteld met als optie om te kiezen voor een 4e en 5e gang. Mooi gebruik gemaakt van Lokale producten en we hebben heerlijk gegeten. Service was top! Snel nog een keer langs.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Maasland e.o.
Over Bavette Boutique Restaurant
Keuken: Nederlands
Bij Restaurant Bavette in Midden Delfland word je verwelkomd in een idyllische omgeving waar de liefde voor dier, milieu en kwaliteit centraal staat. Dit familiebedrijf, gerund door de vierde generatie op het landgoed van de Korte Buurt 15, biedt een unieke ervaring met echt vlees van eigen weide. Hier proef je de passie voor duurzaamheid en authenticiteit, waarbij de Wagyu- en Hereford-runderen op de boerderij een beter leven leiden op 51 hectare grond. Onder leiding van chef-kok Donald Samba en sous-chef Diana Spekman worden gerechten van topkwaliteit bereid met oog voor eenvoud en smaak. Kom genieten van een heerlijke maaltijd met een goed glas wijn bij Restaurant Bavette.