Wat 91 mensen zeggen over Bavette Boutique Restaurant
Eten | |
Service | |
Sfeer |
In de restaurantweek kwamen we terecht bij dit sfeervolle restaurantje net van de snelweg. Earm en modern ingericht vielde het gelijk goed. De amuse van broodjes met truffelboter en gerookte entrecote beviel ons prima. De carpaccio van Hereford was smaakvol en mals. Het tussengerecht van dimsum, gamba en wagyu rosbi...
Lees hele reviewIn de restaurantweek kwamen we terecht bij dit sfeervolle restaurantje net van de snelweg. Earm en modern ingericht vielde het gelijk goed. De amuse van broodjes met truffelboter en gerookte entrecote beviel ons prima. De carpaccio van Hereford was smaakvol en mals. Het tussengerecht van dimsum, gamba en wagyu rosbief verrassend. Het hoofdgerecht van Hereford biefstuk met knoflookjus was prima. Met een kaasplankje en een afwisselend nagerecht met compote, cheesecake en ijs werd de avond afgesloten. Het goed betaalbare en mooi gekozen wijnarrangement maakte het compleet. Attente, vriendelijke bediening. Wij komen er zeker terug!
Van het land naar tafel, geen hap mis mee...
Wij hebben heerlijk gegeten bij Bavette. Het wijnarrangement blijft iets achter bij onze verwachtingen. Vriendelijke bediening. Leuk om eens terug te komen.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Maasland e.o.
Over Bavette Boutique Restaurant
Keuken: Nederlands
Bij Restaurant Bavette in Midden Delfland word je verwelkomd in een idyllische omgeving waar de liefde voor dier, milieu en kwaliteit centraal staat. Dit familiebedrijf, gerund door de vierde generatie op het landgoed van de Korte Buurt 15, biedt een unieke ervaring met echt vlees van eigen weide. Hier proef je de passie voor duurzaamheid en authenticiteit, waarbij de Wagyu- en Hereford-runderen op de boerderij een beter leven leiden op 51 hectare grond. Onder leiding van chef-kok Donald Samba en sous-chef Diana Spekman worden gerechten van topkwaliteit bereid met oog voor eenvoud en smaak. Kom genieten van een heerlijke maaltijd met een goed glas wijn bij Restaurant Bavette.