Wat 91 mensen zeggen over Bavette Boutique Restaurant
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Gister met 10 man via restaurantweek gegeten. Mooi opgemaakt bordjes, lekker eten en leuke details. En niet te vergeten vriendelijke professionele bediening. Aspergesoep was uitstekend, beste olijfolie van de wereld, hamburgers van vlees uit eigen weide mee naar huis. In totaliteit een zeer geslaagde avond. De jarige was zeer tevreden!
Drie gangen restaurant week menu waren redelijk lekker, maar nog niet verfijnd zoals bij de top. Voorgerecht Donald's rolls, rosbief carpaccio, hoofdgerecht Hereford Steak & nagerecht Chocolade festijn. Vriendelijke bediening en gastvrij. Sfeer was ok, veel parkeerplaatsen.
Lekker en verrassend gegeten. Het menu kende diverse smaaksensaties. Zo wordt er bijvoorbeeld olijfolie gegoten over het mango toetje. Bediening was uitermate vriendelijk en kon voldoende informatie geven over de gerechten . Ook bij doorvragen.
De bediening zocht op een leuke manier contact met je.
Kortom een echt...
Lekker en verrassend gegeten. Het menu kende diverse smaaksensaties. Zo wordt er bijvoorbeeld olijfolie gegoten over het mango toetje. Bediening was uitermate vriendelijk en kon voldoende informatie geven over de gerechten . Ook bij doorvragen.
De bediening zocht op een leuke manier contact met je.
Kortom een echte aanrader dit restaurant, waarbij nog opgemerkt kan worden dat het merendeel van het vlees van koeien afkomstig is die op het naast liggende weiland hebben gegraasd.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Maasland e.o.
Over Bavette Boutique Restaurant
Keuken: Nederlands
Bij Restaurant Bavette in Midden Delfland word je verwelkomd in een idyllische omgeving waar de liefde voor dier, milieu en kwaliteit centraal staat. Dit familiebedrijf, gerund door de vierde generatie op het landgoed van de Korte Buurt 15, biedt een unieke ervaring met echt vlees van eigen weide. Hier proef je de passie voor duurzaamheid en authenticiteit, waarbij de Wagyu- en Hereford-runderen op de boerderij een beter leven leiden op 51 hectare grond. Onder leiding van chef-kok Donald Samba en sous-chef Diana Spekman worden gerechten van topkwaliteit bereid met oog voor eenvoud en smaak. Kom genieten van een heerlijke maaltijd met een goed glas wijn bij Restaurant Bavette.