Wat 91 mensen zeggen over Bavette Boutique Restaurant
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wat ons betreft kan dit restaurant verplaatst worden naar de top 10. Wat een geweldige smaaksensatie, elk gerecht weer. De bediening was heel vriendelijk en deed er alles aan het ons naar de zin te maken. Tot slot maakte de mooie lokatie het geheel tot een geweldige avond.
Lekker gegeten. Heb gereserveerd via air miles. Het personeel was daar niet van op de hoogte. Dit vindt erg vervelend, eerst wordt je lekker gemaakt met de menu kaart, maar helaas kan je daar geen keus uit maken. ivm het vaste keuze menu van air miles.
Prima ontvangst, jas netjes aangenomen/weggehangen. begeleid naar de tafel en drankjes opgenomen en snel geserveerd. geen onderlinge communicatie in de bediening over de reservering waar netjes excuses voor zijn gemaakt. gangen in goed tempo met uitleg over de gerechten. goede kwaliteit, wel wat aan de prijs maar we...
Lees hele reviewPrima ontvangst, jas netjes aangenomen/weggehangen. begeleid naar de tafel en drankjes opgenomen en snel geserveerd. geen onderlinge communicatie in de bediening over de reservering waar netjes excuses voor zijn gemaakt. gangen in goed tempo met uitleg over de gerechten. goede kwaliteit, wel wat aan de prijs maar we hadden sowieso korting, dus..... de dames van de bediening mogen wat alerter zijn op zoekende/vragende blikken van de klanten, maar ze zijn verzorgd en beleefd. leuke en lekkere avond gehad en de gastvrouwen een flinke tip gegeven. we komen graag nog eens terug!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Maasland e.o.
Over Bavette Boutique Restaurant
Keuken: Nederlands
Bij Restaurant Bavette in Midden Delfland word je verwelkomd in een idyllische omgeving waar de liefde voor dier, milieu en kwaliteit centraal staat. Dit familiebedrijf, gerund door de vierde generatie op het landgoed van de Korte Buurt 15, biedt een unieke ervaring met echt vlees van eigen weide. Hier proef je de passie voor duurzaamheid en authenticiteit, waarbij de Wagyu- en Hereford-runderen op de boerderij een beter leven leiden op 51 hectare grond. Onder leiding van chef-kok Donald Samba en sous-chef Diana Spekman worden gerechten van topkwaliteit bereid met oog voor eenvoud en smaak. Kom genieten van een heerlijke maaltijd met een goed glas wijn bij Restaurant Bavette.