Wat 547 mensen zeggen over Joelia*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Geen sterrenniveau dit menu op 1 gerecht na: octopus tomaat mooi gerecht. Natuurlijk kan men hier goed koken, maar als kennismaking met het restaurant mislukt. Maiskip als hoofdgerecht….
Ook een somelier die niet gaat voor bijpassende wijnen maar een opbouw terwijl je een wijnarangement kiest is vreemd. De man gaf aan graag bier te drinken….
Hartelijk ontvangen, super service en heerlijk eten. Via Restaurant weken hier terecht gekomen. Wel een beetje formeel (je moet daar van houden)
Super lekker gegeten. Klasse.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Joelia*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
'She's sensational, she's full of taste, she's what you were looking for, her name...Joelia'.
Het jonge, uitdagende, sexy en vooral brutale restaurant Joelia in Rotterdam is er eentje voor op de bucket list. Het is een plek waar je graag wilt zijn, je komt er niet alleen eten, dat is niet eens mogelijk... want de stad Rotterdam is het 'cadeautje' wat je er altijd bij krijgt. Chef Mario Ridder probeert zijn gasten te verleiden en bespeelt al je zintuigen met onbekende en spannende smaken wat leidt tot een beleving van topgastronomie in al haar facetten. Alles is op gevoel én tegelijkertijd tot in de puntjes uitgedacht.
Het uitzicht op de keuken en de imponerende wijncollectie zorgt voor spektakel. De wijnkelder is Mario's grootste hobby en bestaat aan een collectie van 12000 bijzondere flessen. Op de wijnkaart vind je een assortiment aan wijnen die het resultaat zijn van tientallen jaren reizen, proeven en verzamelen. De wijnkelder ademt passie en dit zul je proeven.
Het restaurant kreeg in 2016 een Michelinster en heeft 17.5 Gault&Millau punten. Stap in de wereld van Joelia, de trots van Mario, en laat je verrassen door het onbekende.