Wat 546 mensen zeggen over Joelia*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
De verwachting te eten in een sterrenrestaurant, ookal is het er 1 ,valt behoorlijk teleurstellend uit op het moment dat de gangen in een dusdanig hoog tempo geserveerd worden en we de wijnkaart pas bij de 2e gang krijgen om bij gang 3 van 5 een passende fles bij ons gerechten te hebben. T tempo deed verdacht veel ...
Lees hele reviewDe verwachting te eten in een sterrenrestaurant, ookal is het er 1 ,valt behoorlijk teleurstellend uit op het moment dat de gangen in een dusdanig hoog tempo geserveerd worden en we de wijnkaart pas bij de 2e gang krijgen om bij gang 3 van 5 een passende fles bij ons gerechten te hebben. T tempo deed verdacht veel denken aan een all you can eat Chinees restaurant. Ook leek iedereen in deze ruimte hetzelfde menu geserveerd te krijgen. De boter was duidelijk ranzig waar de vis in was gebakken van de 2e of 3egang. In Sausen overheersende knolselderij. Saai met dezelfde rettich bij meerdere gerechten. Nog vervelender dat ik me tijdens het eten al niet goed voelde na diezelfde 3e gang en twee dagen in bed heb doorgebracht. Op de vermoeide en afgeleide sommelier na bleek dat de bediening nog wat ervaring op mocht doen, hun jonge leeftijd lijkt hierin ook een rol te spelen. Anderszijds goed om te ervaren, daar dining city een mogelijkheid biedt om restaurants uit te proberen. Joelia is t m niet voor ons.
Mooie ambiance en heerlijk gegeten. Zeer gastvrij
Me and my girlfriend have a great time enjoy the dinning there, great food and great service
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Joelia*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
'She's sensational, she's full of taste, she's what you were looking for, her name...Joelia'.
Het jonge, uitdagende, sexy en vooral brutale restaurant Joelia in Rotterdam is er eentje voor op de bucket list. Het is een plek waar je graag wilt zijn, je komt er niet alleen eten, dat is niet eens mogelijk... want de stad Rotterdam is het 'cadeautje' wat je er altijd bij krijgt. Chef Mario Ridder probeert zijn gasten te verleiden en bespeelt al je zintuigen met onbekende en spannende smaken wat leidt tot een beleving van topgastronomie in al haar facetten. Alles is op gevoel én tegelijkertijd tot in de puntjes uitgedacht.
Het uitzicht op de keuken en de imponerende wijncollectie zorgt voor spektakel. De wijnkelder is Mario's grootste hobby en bestaat aan een collectie van 12000 bijzondere flessen. Op de wijnkaart vind je een assortiment aan wijnen die het resultaat zijn van tientallen jaren reizen, proeven en verzamelen. De wijnkelder ademt passie en dit zul je proeven.
Het restaurant kreeg in 2016 een Michelinster en heeft 17.5 Gault&Millau punten. Stap in de wereld van Joelia, de trots van Mario, en laat je verrassen door het onbekende.