Wat 545 mensen zeggen over Joelia*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Gisteren met mijn partner hier gegeten. Mooie sfeervolle ambiance. De organisatie komt rommelig over. Veel personeel aan tafel, doen regelmatig hetzelfde. Er is niet een gastheer/vrouw met wie een relatie wordt opgebouwd, waardoor het contact ietwat onpersoonlijk en mechanisch overkomt. Wij maakten gebruik van een 5...
Lees hele reviewGisteren met mijn partner hier gegeten. Mooie sfeervolle ambiance. De organisatie komt rommelig over. Veel personeel aan tafel, doen regelmatig hetzelfde. Er is niet een gastheer/vrouw met wie een relatie wordt opgebouwd, waardoor het contact ietwat onpersoonlijk en mechanisch overkomt. Wij maakten gebruik van een 5-gangen actie waardoor naar ons gevoel de zaak vol zat. Voor de keukenbrigade was dit schijnbaar een uitdaging waardoor de wachttijden bij met name de laatste gangen lang waren. Wij zaten er in totaal 31/2 uur. De gerechten werden mooi gepresenteerd en waren smakelijk maar niet bijzonder en de porties waren ook klein. Er werd veel gedaan met mousse en puree van rode biet en aardappel in vrij wel alle gangen. Wel een prettige avond gehad in een zaak met potentie maar met nog wel een aantal uitdagingen!
Een fijne avond bij Joelia gehad. De bediening is uiterst vriendelijk, legt rustig uit wat de wijnen en de gerechten zijn, die overigens stuk voor stuk lekker en zeer smaakvol zijn. Ondanks dat het restaurant op een druk verkeerspunt zit, merk je daar binnen helemaal niets van. Een mooi restaurant die zijn ster zeker verdiend heeft!
Eten was heerlijk en verrassend. De sommelier leidde ons met zijn aangepaste wijnen perfect door de gerechten heen. Een aanrader.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Joelia*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
'She's sensational, she's full of taste, she's what you were looking for, her name...Joelia'.
Het jonge, uitdagende, sexy en vooral brutale restaurant Joelia in Rotterdam is er eentje voor op de bucket list. Het is een plek waar je graag wilt zijn, je komt er niet alleen eten, dat is niet eens mogelijk... want de stad Rotterdam is het 'cadeautje' wat je er altijd bij krijgt. Chef Mario Ridder probeert zijn gasten te verleiden en bespeelt al je zintuigen met onbekende en spannende smaken wat leidt tot een beleving van topgastronomie in al haar facetten. Alles is op gevoel én tegelijkertijd tot in de puntjes uitgedacht.
Het uitzicht op de keuken en de imponerende wijncollectie zorgt voor spektakel. De wijnkelder is Mario's grootste hobby en bestaat aan een collectie van 12000 bijzondere flessen. Op de wijnkaart vind je een assortiment aan wijnen die het resultaat zijn van tientallen jaren reizen, proeven en verzamelen. De wijnkelder ademt passie en dit zul je proeven.
Het restaurant kreeg in 2016 een Michelinster en heeft 17.5 Gault&Millau punten. Stap in de wereld van Joelia, de trots van Mario, en laat je verrassen door het onbekende.