Wat 547 mensen zeggen over Joelia*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wat jammer dat de obers ons niet lieten genieten van een (achteraf door deze beleving) duur glaasje champagne als aperitief. We hadden het glaasje nog niet eens op en het voorgerecht met bijpassende wijn verscheen al. Dit keer veel te snelle opvolging van de gerechten, je mag verwachten dat men meer in de gaten h...
Lees hele reviewWat jammer dat de obers ons niet lieten genieten van een (achteraf door deze beleving) duur glaasje champagne als aperitief. We hadden het glaasje nog niet eens op en het voorgerecht met bijpassende wijn verscheen al. Dit keer veel te snelle opvolging van de gerechten, je mag verwachten dat men meer in de gaten houdt in welk stadium we ons bevinden en ons de tijd geeft om de gerechten in alle rust op te eten. Bij het hoofdgerecht een groot stuk eendenlever wat dominant werd in het totaal. Het dessert hadden we wel eens mogen proeven en was vrij 'machtig'. Jammer dat het etentje hierdoor minder een feestje werd dan voorspeld door het bedienend personeel.
Highly Recommended
Wat een heerlijke middag hebben we gehad. Via Dining City een lunch geboekt. Welkom geheten door een zeer vriendelijke gastheer. Een gezellige sommelier Johan en Mario himself serveerden verrukkelijke gerechten en amuses. De wijnen en champagne waren prima. Vergeet niet om koffie met friandises te nemen. Voor een schappelijke prijs en. Niet te versmaden. Alles super. Een ster waardig!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Joelia*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
'She's sensational, she's full of taste, she's what you were looking for, her name...Joelia'.
Het jonge, uitdagende, sexy en vooral brutale restaurant Joelia in Rotterdam is er eentje voor op de bucket list. Het is een plek waar je graag wilt zijn, je komt er niet alleen eten, dat is niet eens mogelijk... want de stad Rotterdam is het 'cadeautje' wat je er altijd bij krijgt. Chef Mario Ridder probeert zijn gasten te verleiden en bespeelt al je zintuigen met onbekende en spannende smaken wat leidt tot een beleving van topgastronomie in al haar facetten. Alles is op gevoel én tegelijkertijd tot in de puntjes uitgedacht.
Het uitzicht op de keuken en de imponerende wijncollectie zorgt voor spektakel. De wijnkelder is Mario's grootste hobby en bestaat aan een collectie van 12000 bijzondere flessen. Op de wijnkaart vind je een assortiment aan wijnen die het resultaat zijn van tientallen jaren reizen, proeven en verzamelen. De wijnkelder ademt passie en dit zul je proeven.
Het restaurant kreeg in 2016 een Michelinster en heeft 17.5 Gault&Millau punten. Stap in de wereld van Joelia, de trots van Mario, en laat je verrassen door het onbekende.