Wat 546 mensen zeggen over Joelia*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We had a reservation at Fred (2* 135 Euro pp all in) and decided to change it for Joelia after all the news about this restaurant. Friendly welcome until some regular guests entered the door, we had to wait then until they were welcomed. Food was good, in line with 1*. Speed was also good, not too fast, on average 1...
Lees hele reviewWe had a reservation at Fred (2* 135 Euro pp all in) and decided to change it for Joelia after all the news about this restaurant. Friendly welcome until some regular guests entered the door, we had to wait then until they were welcomed. Food was good, in line with 1*. Speed was also good, not too fast, on average 15min between courses which is perfect. Service was professional but somehow cold and distant. I've seen differently in other places where you just feel welcome with on the same time professional service. We decided to go for the cheese platter, which in fact is amazing. Again the service: Instead of presenting the highlights we got just two words: "and now?" We did ask for a selection of Dutch cheeses and got four French and one Dutch one. My friendly comment about this got ignored. The bad surprise came with the bill. Don't get me wrong, I know prices at star restaurants. But 7,50 for 0,5l of Water and 37,50 for 5 half glasses of wine is really borderline. The cheese was 19 Euro. In short, they attract people with a good menu offer and take the money somewhere else. Fred with 2* would have been 20 Euro more with full wine arrangement and coffee included, probably also better service. Lesson learned.
Final note that says it all: in the beginning, you get some nuts in a kind of jam glass with a note that you are friendly asked not to take them home. At FG we got last time a bag with some culinary souvenirs when leaving, reminding you at home for days of the experience you had.
Ik heb hier gisteren gegeten. Ik vond het eten helaas niet echt speciaal en lekker terwijl je toch naar een sterrenrestaurants gaat en best wat geld neertelt. Het moment dat ik bij 1 gang aangaf dat ik het echt niet luste. Kon ik iets anders krijgen voor een meerprijs. Ik verwacht wel een beetje meer service. Je wil...
Lees hele reviewIk heb hier gisteren gegeten. Ik vond het eten helaas niet echt speciaal en lekker terwijl je toch naar een sterrenrestaurants gaat en best wat geld neertelt. Het moment dat ik bij 1 gang aangaf dat ik het echt niet luste. Kon ik iets anders krijgen voor een meerprijs. Ik verwacht wel een beetje meer service. Je wil je klant toch niet ontevreden wegsturen maar blijken hun niet erg te vinden. Helaas niet voor herhaling vatbaar.
Met 5 vriendinnen hier gegeten we werden aan een ronde tafel gezet, geweldig, de bediening was super het eten was geweldig, we hebben een heerlijke avond gehad. Dank je wel Mario en team.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Joelia*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
'She's sensational, she's full of taste, she's what you were looking for, her name...Joelia'.
Het jonge, uitdagende, sexy en vooral brutale restaurant Joelia in Rotterdam is er eentje voor op de bucket list. Het is een plek waar je graag wilt zijn, je komt er niet alleen eten, dat is niet eens mogelijk... want de stad Rotterdam is het 'cadeautje' wat je er altijd bij krijgt. Chef Mario Ridder probeert zijn gasten te verleiden en bespeelt al je zintuigen met onbekende en spannende smaken wat leidt tot een beleving van topgastronomie in al haar facetten. Alles is op gevoel én tegelijkertijd tot in de puntjes uitgedacht.
Het uitzicht op de keuken en de imponerende wijncollectie zorgt voor spektakel. De wijnkelder is Mario's grootste hobby en bestaat aan een collectie van 12000 bijzondere flessen. Op de wijnkaart vind je een assortiment aan wijnen die het resultaat zijn van tientallen jaren reizen, proeven en verzamelen. De wijnkelder ademt passie en dit zul je proeven.
Het restaurant kreeg in 2016 een Michelinster en heeft 17.5 Gault&Millau punten. Stap in de wereld van Joelia, de trots van Mario, en laat je verrassen door het onbekende.