Wat 545 mensen zeggen over Joelia*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Niet alle bediening was prettig in de omgang
heerlijk 3 gangen menu in kader restaurant week. Mooie starten met coquilles met pittige saus. Hoofdgerecht was stukje gevogelte met lever; precies goed gegaard. En het desert leek wel een schuimtorentje maar was een heerlijke creme met bolletje ....ijs(een kruid maar welke ook weer). Helemaal TOP. Mooie lunch om do...
Lees hele reviewheerlijk 3 gangen menu in kader restaurant week. Mooie starten met coquilles met pittige saus. Hoofdgerecht was stukje gevogelte met lever; precies goed gegaard. En het desert leek wel een schuimtorentje maar was een heerlijke creme met bolletje ....ijs(een kruid maar welke ook weer). Helemaal TOP. Mooie lunch om dochter mee uit te nemen en kennis te laten maken met Joelia waar ze al al langer eens wilde eten. De bonbons bij de koffie zijn niet home-made maar wel erg lekker.
Heel erg jammer dat de man in de bediening niet erg vriendelijk was, het eten was geweldig, maar zoiets kan het gewoon verzieken.
Nadat ons dessert werd weggehaald vroeg meneer niet of het gesmaakt had, keek ons niet aan, en vroeg ook niet of wij nog iets wilde drinken.
Uiteindelijk met mijn arm moeten zwaaien om ...
Heel erg jammer dat de man in de bediening niet erg vriendelijk was, het eten was geweldig, maar zoiets kan het gewoon verzieken.
Nadat ons dessert werd weggehaald vroeg meneer niet of het gesmaakt had, keek ons niet aan, en vroeg ook niet of wij nog iets wilde drinken.
Uiteindelijk met mijn arm moeten zwaaien om de aandacht te krijgen van de bediening om koffie te bestellen, die zijn ze vergeten en na het navragen stond de koffie na 20(!) minuten pas op tafel. Dit heb ik nog nooit meegemaakt bij een sterrenzaak.
Kregen wij omdat wij via de restaurantweek kwamen een mindere behandeling? Of is dit gebruikelijk bij Joelia?
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Joelia*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
'She's sensational, she's full of taste, she's what you were looking for, her name...Joelia'.
Het jonge, uitdagende, sexy en vooral brutale restaurant Joelia in Rotterdam is er eentje voor op de bucket list. Het is een plek waar je graag wilt zijn, je komt er niet alleen eten, dat is niet eens mogelijk... want de stad Rotterdam is het 'cadeautje' wat je er altijd bij krijgt. Chef Mario Ridder probeert zijn gasten te verleiden en bespeelt al je zintuigen met onbekende en spannende smaken wat leidt tot een beleving van topgastronomie in al haar facetten. Alles is op gevoel én tegelijkertijd tot in de puntjes uitgedacht.
Het uitzicht op de keuken en de imponerende wijncollectie zorgt voor spektakel. De wijnkelder is Mario's grootste hobby en bestaat aan een collectie van 12000 bijzondere flessen. Op de wijnkaart vind je een assortiment aan wijnen die het resultaat zijn van tientallen jaren reizen, proeven en verzamelen. De wijnkelder ademt passie en dit zul je proeven.
Het restaurant kreeg in 2016 een Michelinster en heeft 17.5 Gault&Millau punten. Stap in de wereld van Joelia, de trots van Mario, en laat je verrassen door het onbekende.