Wat 544 mensen zeggen over Joelia*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk geluncht!
Not sure how this place has a Michelin star. Service was unfriendly and muddled - plates collected prior to finishing, dirty food pieces left on table entire meal, did not attend to empty glasses, etc. Food was generally okay but some wasn’t- fish over cooked and mealy, rose wine pairing served way too cold, some fo...
Lees hele reviewNot sure how this place has a Michelin star. Service was unfriendly and muddled - plates collected prior to finishing, dirty food pieces left on table entire meal, did not attend to empty glasses, etc. Food was generally okay but some wasn’t- fish over cooked and mealy, rose wine pairing served way too cold, some food was over salted, butter for bread served as if just removed from freezer. Nothing on par with a Michelin star. Advertising book like something you’d get in the mail from Albert Hein on the tables along with a pot of cashews from a €2 IKEA jar that they write “please do not take home” (super weird!). Bathrooms dirty. For the price and quality would not return or recommend. Really an overall miss.
Leuke bediening en sommige gerechten waren een smaaksensatie
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Joelia*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
'She's sensational, she's full of taste, she's what you were looking for, her name...Joelia'.
Het jonge, uitdagende, sexy en vooral brutale restaurant Joelia in Rotterdam is er eentje voor op de bucket list. Het is een plek waar je graag wilt zijn, je komt er niet alleen eten, dat is niet eens mogelijk... want de stad Rotterdam is het 'cadeautje' wat je er altijd bij krijgt. Chef Mario Ridder probeert zijn gasten te verleiden en bespeelt al je zintuigen met onbekende en spannende smaken wat leidt tot een beleving van topgastronomie in al haar facetten. Alles is op gevoel én tegelijkertijd tot in de puntjes uitgedacht.
Het uitzicht op de keuken en de imponerende wijncollectie zorgt voor spektakel. De wijnkelder is Mario's grootste hobby en bestaat aan een collectie van 12000 bijzondere flessen. Op de wijnkaart vind je een assortiment aan wijnen die het resultaat zijn van tientallen jaren reizen, proeven en verzamelen. De wijnkelder ademt passie en dit zul je proeven.
Het restaurant kreeg in 2016 een Michelinster en heeft 17.5 Gault&Millau punten. Stap in de wereld van Joelia, de trots van Mario, en laat je verrassen door het onbekende.