Wat 548 mensen zeggen over Joelia*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Goedemiddag, ik ben in vele sterren restaurants geweest , maar nog nooit was het zo matig als bij Joelia . De Franse gastheer was zeer opdringerig en behandelde ons alsof we nog nooit in een restaurant hadden gegeten . Ook waren de wijnen die hij voorstelde niet naar mijn smaak. Dat kan natuurlijk, maar als er dan d...
Lees hele reviewGoedemiddag, ik ben in vele sterren restaurants geweest , maar nog nooit was het zo matig als bij Joelia . De Franse gastheer was zeer opdringerig en behandelde ons alsof we nog nooit in een restaurant hadden gegeten . Ook waren de wijnen die hij voorstelde niet naar mijn smaak. Dat kan natuurlijk, maar als er dan daarna meteen een wijn die 19 euro per glas wordt voorgesteld, vind ik dat raar . Er zit ook wel wat tussen . De ossenhaas smaakte naar lever , en de bruiswaterglazen werden overdreven vaak veel te vol bijgeschonken. Ik zal hier dan ook niet meer terugkomen , aangezien ik toch wel 200 euro moest afrekenen voor de lunch .
Top locatie, goede akoestiek, goed gastheerschap en bovenal heerlijk geluncht.
Eten is zoals verwacht uitstekend. Het grootste minpunt was dat we aangaven geen wijnarrangement te willen, maar losse glazen wijn. Het was vrijdagmiddag en aangezien er na de lunch nog gewerkt moest worden, was dat een beter idee. Helaas kwam die boodschap niet over door het gebrekkige Nederlands van de dienstdoend...
Lees hele reviewEten is zoals verwacht uitstekend. Het grootste minpunt was dat we aangaven geen wijnarrangement te willen, maar losse glazen wijn. Het was vrijdagmiddag en aangezien er na de lunch nog gewerkt moest worden, was dat een beter idee. Helaas kwam die boodschap niet over door het gebrekkige Nederlands van de dienstdoende serveerder, dus werd alsnog een wijnarrangement geserveerd. Ondanks dat we enkele glazen oversloegen, werd toch de volle prijs gerekend van het ongevraagde arrangement. Geen punt van gemaakt, want dat is ook niet chique. Gecombineerd met het herhaaldelijk proberen te verkopen van toevoegingen, leidt dat wel tot de indruk dat het financiële belang boven het bieden van een ervaring wordt gesteld. Dat is enerzijds begrijpelijk, zeker nu de horeca het financieel niet makkelijk is. Tegelijkertijd doet het wel af aan de ervaring, en dat kan ook weer niet de bedoeling zijn. Bij andere soortgelijke restaurants hebben ze dat iets beter bekeken, dus ondanks dat het eten van hoge kwaliteit is, toch geen grote aanrader.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Joelia*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
'She's sensational, she's full of taste, she's what you were looking for, her name...Joelia'.
Het jonge, uitdagende, sexy en vooral brutale restaurant Joelia in Rotterdam is er eentje voor op de bucket list. Het is een plek waar je graag wilt zijn, je komt er niet alleen eten, dat is niet eens mogelijk... want de stad Rotterdam is het 'cadeautje' wat je er altijd bij krijgt. Chef Mario Ridder probeert zijn gasten te verleiden en bespeelt al je zintuigen met onbekende en spannende smaken wat leidt tot een beleving van topgastronomie in al haar facetten. Alles is op gevoel én tegelijkertijd tot in de puntjes uitgedacht.
Het uitzicht op de keuken en de imponerende wijncollectie zorgt voor spektakel. De wijnkelder is Mario's grootste hobby en bestaat aan een collectie van 12000 bijzondere flessen. Op de wijnkaart vind je een assortiment aan wijnen die het resultaat zijn van tientallen jaren reizen, proeven en verzamelen. De wijnkelder ademt passie en dit zul je proeven.
Het restaurant kreeg in 2016 een Michelinster en heeft 17.5 Gault&Millau punten. Stap in de wereld van Joelia, de trots van Mario, en laat je verrassen door het onbekende.