Wat 547 mensen zeggen over Joelia*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
The food at Joelia tasted good and was well presented. However, the dishes were a bit "normal" and did not necessarily challenge my mind or tastebuds. Furthermore, for a restaurant of Joelias calibre, I was disappointed that the water was out of bottles and not a "water service"
I had the wine pairing, but the so...
Lees hele reviewThe food at Joelia tasted good and was well presented. However, the dishes were a bit "normal" and did not necessarily challenge my mind or tastebuds. Furthermore, for a restaurant of Joelias calibre, I was disappointed that the water was out of bottles and not a "water service"
I had the wine pairing, but the sommelier did not really explain the wine at all or why it was chosen for the dish, he only said the region and the grape. The wine was also brought at very strange times in relation to the dishes, either too early or too late. I expected more information and better service from the "head sommelier".
The rest of the service staff was excellent.
Het eten was goed op smaak maar de porties groten klopt niet. Ook vond ik de service niet zo goed, bij binnenkomst werd er niet gevraagd wat we wouden drinken en dit ging zo de hele avond door. We moest alles zelf vragen.
Top restaurant. Prachtige zaak, mooie inrichting. Herentoilet met een verrassende inrichting (ga dat zien). Heerlijk gegeten van amuse tot dessert. Ook leuk een verrassing tussen gang 4 en 5. Het personeel is allemaal even aardig en attent. Wat ik mooi vindt is dat je naam wordt onthouden, dat geeft een welkom gevoel. We zijn al meer bij Joelia geweest en gaan dat zeker blijven doen.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Joelia*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
'She's sensational, she's full of taste, she's what you were looking for, her name...Joelia'.
Het jonge, uitdagende, sexy en vooral brutale restaurant Joelia in Rotterdam is er eentje voor op de bucket list. Het is een plek waar je graag wilt zijn, je komt er niet alleen eten, dat is niet eens mogelijk... want de stad Rotterdam is het 'cadeautje' wat je er altijd bij krijgt. Chef Mario Ridder probeert zijn gasten te verleiden en bespeelt al je zintuigen met onbekende en spannende smaken wat leidt tot een beleving van topgastronomie in al haar facetten. Alles is op gevoel én tegelijkertijd tot in de puntjes uitgedacht.
Het uitzicht op de keuken en de imponerende wijncollectie zorgt voor spektakel. De wijnkelder is Mario's grootste hobby en bestaat aan een collectie van 12000 bijzondere flessen. Op de wijnkaart vind je een assortiment aan wijnen die het resultaat zijn van tientallen jaren reizen, proeven en verzamelen. De wijnkelder ademt passie en dit zul je proeven.
Het restaurant kreeg in 2016 een Michelinster en heeft 17.5 Gault&Millau punten. Stap in de wereld van Joelia, de trots van Mario, en laat je verrassen door het onbekende.