Wat 544 mensen zeggen over Joelia*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Lekker gegeten voor de lunch.
Goede smaken, mooie combinaties. Alleen jammer dat er in 2 gerechten dezelfde (overigens wel lekker) pest zat. Daar had ik graag meer variatie gezien. Daarnaast kan je je afvragen of Foie gras in 2021 nog wel oké is.
Desalniettemin een geweldig 5 gangen lunch waarbij de Belgische ober met goed passende wijnen kwam....
Goede smaken, mooie combinaties. Alleen jammer dat er in 2 gerechten dezelfde (overigens wel lekker) pest zat. Daar had ik graag meer variatie gezien. Daarnaast kan je je afvragen of Foie gras in 2021 nog wel oké is.
Desalniettemin een geweldig 5 gangen lunch waarbij de Belgische ober met goed passende wijnen kwam.
De gastvrijheid was hoog.
Het enige dat echt tegen viel was de witte port aan het begin van de lunch: een standaard Köpke witte port. Die koop je in iedere supermarkt, dus meer fantasie is daar wel nodig.
Het was weer perfect.
Vooral dankzij de super dame en heer in de bediening die alle tijd namen om met ons te lachen.....
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Joelia*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
'She's sensational, she's full of taste, she's what you were looking for, her name...Joelia'.
Het jonge, uitdagende, sexy en vooral brutale restaurant Joelia in Rotterdam is er eentje voor op de bucket list. Het is een plek waar je graag wilt zijn, je komt er niet alleen eten, dat is niet eens mogelijk... want de stad Rotterdam is het 'cadeautje' wat je er altijd bij krijgt. Chef Mario Ridder probeert zijn gasten te verleiden en bespeelt al je zintuigen met onbekende en spannende smaken wat leidt tot een beleving van topgastronomie in al haar facetten. Alles is op gevoel én tegelijkertijd tot in de puntjes uitgedacht.
Het uitzicht op de keuken en de imponerende wijncollectie zorgt voor spektakel. De wijnkelder is Mario's grootste hobby en bestaat aan een collectie van 12000 bijzondere flessen. Op de wijnkaart vind je een assortiment aan wijnen die het resultaat zijn van tientallen jaren reizen, proeven en verzamelen. De wijnkelder ademt passie en dit zul je proeven.
Het restaurant kreeg in 2016 een Michelinster en heeft 17.5 Gault&Millau punten. Stap in de wereld van Joelia, de trots van Mario, en laat je verrassen door het onbekende.