Wat 561 mensen zeggen over Joelia*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hebben gisteravond gegeten bij joelia. Het restaurant ziet er mooi uit en heeft een fijne sfeer . In dit jaargetijde is ook naar buiten kijken leuk met de lichtjes in de bomen.
Het eten was een smaaksensatie, ook de vegetarische gerechten!
De bediening was goed en vlot. Helaas kwamen ze erg gehaast over en ware...
We hebben gisteravond gegeten bij joelia. Het restaurant ziet er mooi uit en heeft een fijne sfeer . In dit jaargetijde is ook naar buiten kijken leuk met de lichtjes in de bomen.
Het eten was een smaaksensatie, ook de vegetarische gerechten!
De bediening was goed en vlot. Helaas kwamen ze erg gehaast over en waren ze niet altijd even goed te verstaan waardoor we soms niet wisten wat er precies op het bord lag.
Van begin tot eind één en al aandacht voor de gasten, prima adviezen , gerechten
met veel liefde gecreeerd en uitgeserveerd, slechte één minpuntje dat na een opmerking direct met excuus gecorrigeerd werd waren de half gevulde kopjes koffie
aan het eind van het avond-genot. Wat mij betreft krijgen zij binnenkort ee...
Van begin tot eind één en al aandacht voor de gasten, prima adviezen , gerechten
met veel liefde gecreeerd en uitgeserveerd, slechte één minpuntje dat na een opmerking direct met excuus gecorrigeerd werd waren de half gevulde kopjes koffie
aan het eind van het avond-genot. Wat mij betreft krijgen zij binnenkort een tweede
ster.
nb. helaas was een groot gezelschap niet zo passend in dit klasse restaurant.
Professionele en gastvrije bediening. Aanwezig zonder irritant te zijn. Het eten was heerlijk. Mooi gepresenteerd en zeer goed bereiding. Uitgebreid smaakpalet. Wijnadviezen waren ook top. Eten wordt in een goed tempo geserveerd. Het is echt een compleetavondje uit.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Joelia*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
'She's sensational, she's full of taste, she's what you were looking for, her name...Joelia'.
Het jonge, uitdagende, sexy en vooral brutale restaurant Joelia in Rotterdam is er eentje voor op de bucket list. Het is een plek waar je graag wilt zijn, je komt er niet alleen eten, dat is niet eens mogelijk... want de stad Rotterdam is het 'cadeautje' wat je er altijd bij krijgt. Chef Mario Ridder probeert zijn gasten te verleiden en bespeelt al je zintuigen met onbekende en spannende smaken wat leidt tot een beleving van topgastronomie in al haar facetten. Alles is op gevoel én tegelijkertijd tot in de puntjes uitgedacht.
Het uitzicht op de keuken en de imponerende wijncollectie zorgt voor spektakel. De wijnkelder is Mario's grootste hobby en bestaat aan een collectie van 12000 bijzondere flessen. Op de wijnkaart vind je een assortiment aan wijnen die het resultaat zijn van tientallen jaren reizen, proeven en verzamelen. De wijnkelder ademt passie en dit zul je proeven.
Het restaurant kreeg in 2016 een Michelinster en heeft 17.5 Gault&Millau punten. Stap in de wereld van Joelia, de trots van Mario, en laat je verrassen door het onbekende.