Wat 561 mensen zeggen over Joelia*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Ontzettend genoten van het Restaurantweek-menu. De ontvangst was hartelijk, de gerechten perfect en het restaurant is ook nog eens geweldig mooi. Heerlijke avond gehad! Er werd bovendien prima ingespeeld op een voedselallergie, zélfs bij de lekkernijen bij de koffie (daar wil het nog wel eens fout gaan).
Over het algemeen vond ik de lunch prima. Maar ik ben kritisch en ze hebben een ster, dus prima vind ik niet goed genoeg. Ik had gereserveerd via restaurantweek, dus ik begrijp dat ze een vast menu hebben. Maar heel eerlijk vond ik de gerechten niet spannend of uitzonderlijk. Het was gewoon lekker. De bediening was ...
Lees hele reviewOver het algemeen vond ik de lunch prima. Maar ik ben kritisch en ze hebben een ster, dus prima vind ik niet goed genoeg. Ik had gereserveerd via restaurantweek, dus ik begrijp dat ze een vast menu hebben. Maar heel eerlijk vond ik de gerechten niet spannend of uitzonderlijk. Het was gewoon lekker. De bediening was vriendelijk, maar lieten wel een aantal steekjes vallen. Bijvoorbeeld: wijn inschenken wanneer het gerecht is geserveerd, glazen met een barstje in het randje, servetten worden niet opgevouwen wanneer er iemand van tafel is, etc. Ik verwacht bij een sterrenrestaurant ook dat er een goed advies van wijnen gegeven kan worden en alternatieven naar de ewens van een klant. Het was het allemaal net niet voor mij en dat vind ik jammer. Al met al een prima lunch gehad, maar het gevoel dat je bij een sterrenrestaurants zit, heb ik gemist.
Voor het eerst gegeten bij “Joelia” in het kader van de Restaurantweek, waarbij alle verwachtingen zijn overtroffen. In een fijne ambiance hebben we voortreffelijk gegeten, waarbij alles klopte. Het was één grote smaakexplosie van allerlei gerechten. De bediening was goed en vriendelijk, met als extra -blijkbaar sin...
Lees hele reviewVoor het eerst gegeten bij “Joelia” in het kader van de Restaurantweek, waarbij alle verwachtingen zijn overtroffen. In een fijne ambiance hebben we voortreffelijk gegeten, waarbij alles klopte. Het was één grote smaakexplosie van allerlei gerechten. De bediening was goed en vriendelijk, met als extra -blijkbaar sinds kort- de ontvangst en het gastheerschap door de heer Reimers. Voor ons een van de beste haute cuisine restaurants van Rotterdam, met alle complimenten voor Mario de Ridder. Wij komen graag nog een keer terug.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Joelia*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
'She's sensational, she's full of taste, she's what you were looking for, her name...Joelia'.
Het jonge, uitdagende, sexy en vooral brutale restaurant Joelia in Rotterdam is er eentje voor op de bucket list. Het is een plek waar je graag wilt zijn, je komt er niet alleen eten, dat is niet eens mogelijk... want de stad Rotterdam is het 'cadeautje' wat je er altijd bij krijgt. Chef Mario Ridder probeert zijn gasten te verleiden en bespeelt al je zintuigen met onbekende en spannende smaken wat leidt tot een beleving van topgastronomie in al haar facetten. Alles is op gevoel én tegelijkertijd tot in de puntjes uitgedacht.
Het uitzicht op de keuken en de imponerende wijncollectie zorgt voor spektakel. De wijnkelder is Mario's grootste hobby en bestaat aan een collectie van 12000 bijzondere flessen. Op de wijnkaart vind je een assortiment aan wijnen die het resultaat zijn van tientallen jaren reizen, proeven en verzamelen. De wijnkelder ademt passie en dit zul je proeven.
Het restaurant kreeg in 2016 een Michelinster en heeft 17.5 Gault&Millau punten. Stap in de wereld van Joelia, de trots van Mario, en laat je verrassen door het onbekende.