Wat 548 mensen zeggen over Joelia*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Lekker gegeten bij Joelia. De Franse en Italiaanse wijnen pasten er ook goed bij. De vegetarische gerechten (voor mijn partner) waren zeker goed bereid, maar miste wat ons betreft wat 'body'.
Vrijwel alle gangen waren fantastisch en met mooie wijnen! Alleen het hoofdgerecht viel wat tegen in smaak (kip met doperwten, en wederom gebruik van pata negra).. de sommelier was fantastisch, maar de overige bediening liet te wensen over.. moeilijk verstaanbaar, weinig passie, om een paar voorbeelden te noemen:
-...
Vrijwel alle gangen waren fantastisch en met mooie wijnen! Alleen het hoofdgerecht viel wat tegen in smaak (kip met doperwten, en wederom gebruik van pata negra).. de sommelier was fantastisch, maar de overige bediening liet te wensen over.. moeilijk verstaanbaar, weinig passie, om een paar voorbeelden te noemen:
- we vroegen om de opties om het menu uit te breiden naar 6 of 7 gangen, dit bleek uit eindelijk mogelijk zonder verder overlegq
- de bediende vroeg letterlijk “wil je nog iets van wijn ofzo!? Ipv, julie hebben een mooi 6 gangen menu wat we kunnen begeleiden met bijpassende wijnen of zal ik de wijnkaart even laten zien?!
- laat met indekken
- en tot slot met het hoofdgerecht kregen we de uitleg; “doperwten puree met blokjes kip” zo zal Mario het niet bedoeld hebben..
Nogmaals Lof voor Mario en zijn team, het eten was fantastisch en verrassend, de amuses en friandises geweldig! Sommelier ook top!!
Wij hebben genoten van een heerlijke lunch.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Joelia*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
'She's sensational, she's full of taste, she's what you were looking for, her name...Joelia'.
Het jonge, uitdagende, sexy en vooral brutale restaurant Joelia in Rotterdam is er eentje voor op de bucket list. Het is een plek waar je graag wilt zijn, je komt er niet alleen eten, dat is niet eens mogelijk... want de stad Rotterdam is het 'cadeautje' wat je er altijd bij krijgt. Chef Mario Ridder probeert zijn gasten te verleiden en bespeelt al je zintuigen met onbekende en spannende smaken wat leidt tot een beleving van topgastronomie in al haar facetten. Alles is op gevoel én tegelijkertijd tot in de puntjes uitgedacht.
Het uitzicht op de keuken en de imponerende wijncollectie zorgt voor spektakel. De wijnkelder is Mario's grootste hobby en bestaat aan een collectie van 12000 bijzondere flessen. Op de wijnkaart vind je een assortiment aan wijnen die het resultaat zijn van tientallen jaren reizen, proeven en verzamelen. De wijnkelder ademt passie en dit zul je proeven.
Het restaurant kreeg in 2016 een Michelinster en heeft 17.5 Gault&Millau punten. Stap in de wereld van Joelia, de trots van Mario, en laat je verrassen door het onbekende.