Wat 547 mensen zeggen over Joelia*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Mijn review
We hebben heel erg genoten van de gerechten (keuze van de keukenbrigade), de bijpassende wijnen, de bediening en de sfeer. Kortom: een top avond.
Top avond, start met een glas champy en gerechten die smaakten zoals zij er uit zagen, lekkere amuses, vooral die met mojito. De bijzondere voorgerechten, tartare van meloen, het visgerecht met kerrie en schuim, gevolgd door de coquilles met truffel waren heerlijk. Het hoofdgerecht gevogelte en lever met groentjes ...
Lees hele reviewTop avond, start met een glas champy en gerechten die smaakten zoals zij er uit zagen, lekkere amuses, vooral die met mojito. De bijzondere voorgerechten, tartare van meloen, het visgerecht met kerrie en schuim, gevolgd door de coquilles met truffel waren heerlijk. Het hoofdgerecht gevogelte en lever met groentjes smaakte prima. Mooie wijnen erbij. Wij hebben samen een kaasplankje gedeeld met een lekker glaasje port erbij, het dessert was een mooie afsluiter. Fijne sfeer, attente bediening en uitleg vd gerechten en de wijnen. Tot slot nog een coole afsluiter. Wij hebben genoten en komen zeker op herhaling.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Joelia*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
'She's sensational, she's full of taste, she's what you were looking for, her name...Joelia'.
Het jonge, uitdagende, sexy en vooral brutale restaurant Joelia in Rotterdam is er eentje voor op de bucket list. Het is een plek waar je graag wilt zijn, je komt er niet alleen eten, dat is niet eens mogelijk... want de stad Rotterdam is het 'cadeautje' wat je er altijd bij krijgt. Chef Mario Ridder probeert zijn gasten te verleiden en bespeelt al je zintuigen met onbekende en spannende smaken wat leidt tot een beleving van topgastronomie in al haar facetten. Alles is op gevoel én tegelijkertijd tot in de puntjes uitgedacht.
Het uitzicht op de keuken en de imponerende wijncollectie zorgt voor spektakel. De wijnkelder is Mario's grootste hobby en bestaat aan een collectie van 12000 bijzondere flessen. Op de wijnkaart vind je een assortiment aan wijnen die het resultaat zijn van tientallen jaren reizen, proeven en verzamelen. De wijnkelder ademt passie en dit zul je proeven.
Het restaurant kreeg in 2016 een Michelinster en heeft 17.5 Gault&Millau punten. Stap in de wereld van Joelia, de trots van Mario, en laat je verrassen door het onbekende.