Wat 547 mensen zeggen over Joelia*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Topgerechten met heerlijke smaakcombinaties. Mooie ambiance, geweldige wijnkelder. Mario zeer gastvrije topchef! Willem Reimers maakt ook dat je je zeer welkom voelt, top gastheer.
Chique restaurant bij binnenkomst. Goede service en prima begeleiding naar een mooie ronde tafel. Mooie gerechten met bijpassende wijnen. Wijnen en gerechten mooi in balans, op 1 na niet, maar ik ben ook kritisch. Leuk personeel. Ik kan er geen foto's bij doen, anders had het gedaan. Restaurant is absoluut ster waardig. We hebben heerlijk en lang gegeten, dank Mario. We komen zeker terug.
Dit was goed. Heerlijke gerechten, uitstekende wijnen, zeer vriendelijke service en een gemoedelijke sfeer. Ieder gerecht in prachtig evenwicht van smaken, texturen en uiterlijk. De amuses, soesjes een grappig begin op de zwaan geserveerd, toen een fantastisch diep bord met rode bieten ijs verstopt onder een aardapp...
Lees hele reviewDit was goed. Heerlijke gerechten, uitstekende wijnen, zeer vriendelijke service en een gemoedelijke sfeer. Ieder gerecht in prachtig evenwicht van smaken, texturen en uiterlijk. De amuses, soesjes een grappig begin op de zwaan geserveerd, toen een fantastisch diep bord met rode bieten ijs verstopt onder een aardappelfoam en ganzenlever: zooooo lekker! Daarna stukje vis met buikspek met haring olijfolie en druppels pittige gember, toen runderwang die smolt op de tong. Alle gerechten uitgebalanceerd en prachtig aangevuld door wijnen uit alle hoeken van de aardbol. De kaas..... vergeleken bij de prachtig uitgebalanceerde gerechten....... boem knal heftig! Ik ben dol op sterke smaken maar dit was zelfs mij te heftig.
Maar dat was dan ook het enige...... dat beter zou kunnen. Verder was het perfect.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Joelia*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
'She's sensational, she's full of taste, she's what you were looking for, her name...Joelia'.
Het jonge, uitdagende, sexy en vooral brutale restaurant Joelia in Rotterdam is er eentje voor op de bucket list. Het is een plek waar je graag wilt zijn, je komt er niet alleen eten, dat is niet eens mogelijk... want de stad Rotterdam is het 'cadeautje' wat je er altijd bij krijgt. Chef Mario Ridder probeert zijn gasten te verleiden en bespeelt al je zintuigen met onbekende en spannende smaken wat leidt tot een beleving van topgastronomie in al haar facetten. Alles is op gevoel én tegelijkertijd tot in de puntjes uitgedacht.
Het uitzicht op de keuken en de imponerende wijncollectie zorgt voor spektakel. De wijnkelder is Mario's grootste hobby en bestaat aan een collectie van 12000 bijzondere flessen. Op de wijnkaart vind je een assortiment aan wijnen die het resultaat zijn van tientallen jaren reizen, proeven en verzamelen. De wijnkelder ademt passie en dit zul je proeven.
Het restaurant kreeg in 2016 een Michelinster en heeft 17.5 Gault&Millau punten. Stap in de wereld van Joelia, de trots van Mario, en laat je verrassen door het onbekende.