Wat 548 mensen zeggen over Joelia*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
good food, good service
Wij hebben gister met z'n 2en bij Joelia gegeten. wij kozen voor Joelia omdat wij hier veel goede verhalen over hadden gehoord.
wij kozen voor een 5 gangen verassings diner van de chef voor €80 pp. Het eten was niet bijzonder, echter de service was wat ons betreft niet Michelin waardig. In een Michelin restaurant ...
Wij hebben gister met z'n 2en bij Joelia gegeten. wij kozen voor Joelia omdat wij hier veel goede verhalen over hadden gehoord.
wij kozen voor een 5 gangen verassings diner van de chef voor €80 pp. Het eten was niet bijzonder, echter de service was wat ons betreft niet Michelin waardig. In een Michelin restaurant verwacht je naast goed en bijzonder eten ook een sublieme service, zoals een goede uitleg van de verschillende wijnen en gerechten en het gevoel dat je echt te gast. Helaas hebben wij dit niet zo ervaren. Dit had vooral te maken met een gebrek aan kennis bij het personeel, dat was erg jammer en zonde van de entourage. Zo zie je maar dat goed personeel voor een groot deel bijdraagt aan de beleving van de avond. Bij binnenkomst werd ons direct gevraagd om als aperitief te kiezen uit 3 verschillende champagnes. Hierbij ga je uit van het principe dat dit bij de opening "de amuse "hoort. dit was niet het geval. Bij het afrekenen zagen wij dat het aperitief apart berekend was a €25 per glas. Wij waren in totaal €380 kwijt. Bestaande uit 2 x menu van de chef, 2 x half wijn arrangement, 2 x koffie en 4 glazen champagne.. hier hadden wij wel meer van verwacht.
Bij binnenkomst een wat matige ontvangst door de ‘host’. Maar verder over het algemeen goede service door de rest van het persoon en lekker eten, apart!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Joelia*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
'She's sensational, she's full of taste, she's what you were looking for, her name...Joelia'.
Het jonge, uitdagende, sexy en vooral brutale restaurant Joelia in Rotterdam is er eentje voor op de bucket list. Het is een plek waar je graag wilt zijn, je komt er niet alleen eten, dat is niet eens mogelijk... want de stad Rotterdam is het 'cadeautje' wat je er altijd bij krijgt. Chef Mario Ridder probeert zijn gasten te verleiden en bespeelt al je zintuigen met onbekende en spannende smaken wat leidt tot een beleving van topgastronomie in al haar facetten. Alles is op gevoel én tegelijkertijd tot in de puntjes uitgedacht.
Het uitzicht op de keuken en de imponerende wijncollectie zorgt voor spektakel. De wijnkelder is Mario's grootste hobby en bestaat aan een collectie van 12000 bijzondere flessen. Op de wijnkaart vind je een assortiment aan wijnen die het resultaat zijn van tientallen jaren reizen, proeven en verzamelen. De wijnkelder ademt passie en dit zul je proeven.
Het restaurant kreeg in 2016 een Michelinster en heeft 17.5 Gault&Millau punten. Stap in de wereld van Joelia, de trots van Mario, en laat je verrassen door het onbekende.