Wat 547 mensen zeggen over Joelia*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Voor het eerst gegeten bij “Joelia” in het kader van de Restaurantweek, waarbij alle verwachtingen zijn overtroffen. In een fijne ambiance hebben we voortreffelijk gegeten, waarbij alles klopte. Het was één grote smaakexplosie van allerlei gerechten. De bediening was goed en vriendelijk, met als extra -blijkbaar sin...
Lees hele reviewVoor het eerst gegeten bij “Joelia” in het kader van de Restaurantweek, waarbij alle verwachtingen zijn overtroffen. In een fijne ambiance hebben we voortreffelijk gegeten, waarbij alles klopte. Het was één grote smaakexplosie van allerlei gerechten. De bediening was goed en vriendelijk, met als extra -blijkbaar sinds kort- de ontvangst en het gastheerschap door de heer Reimers. Voor ons een van de beste haute cuisine restaurants van Rotterdam, met alle complimenten voor Mario de Ridder. Wij komen graag nog een keer terug.
Met hoge verwachtingen binnen gestapt maar deze werden niet ingelost! Had gehoopt op smaaksensaties maar we kregen dit niet.
Het is altijd fijn bij Joelia. Al vele keren heerlijk gegeten. Nu weer.
Alleen de eend van de bbq vond ik niet echt heel lekker, maar smaken verschillen. Op het einde had ik zin in een expresso maar kreeg daar een 5-tal kleine taartjes bij dat iets te veel was.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Joelia*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
'She's sensational, she's full of taste, she's what you were looking for, her name...Joelia'.
Het jonge, uitdagende, sexy en vooral brutale restaurant Joelia in Rotterdam is er eentje voor op de bucket list. Het is een plek waar je graag wilt zijn, je komt er niet alleen eten, dat is niet eens mogelijk... want de stad Rotterdam is het 'cadeautje' wat je er altijd bij krijgt. Chef Mario Ridder probeert zijn gasten te verleiden en bespeelt al je zintuigen met onbekende en spannende smaken wat leidt tot een beleving van topgastronomie in al haar facetten. Alles is op gevoel én tegelijkertijd tot in de puntjes uitgedacht.
Het uitzicht op de keuken en de imponerende wijncollectie zorgt voor spektakel. De wijnkelder is Mario's grootste hobby en bestaat aan een collectie van 12000 bijzondere flessen. Op de wijnkaart vind je een assortiment aan wijnen die het resultaat zijn van tientallen jaren reizen, proeven en verzamelen. De wijnkelder ademt passie en dit zul je proeven.
Het restaurant kreeg in 2016 een Michelinster en heeft 17.5 Gault&Millau punten. Stap in de wereld van Joelia, de trots van Mario, en laat je verrassen door het onbekende.