Wat 548 mensen zeggen over Joelia*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We like to try out highly rated restaurants and share experience with a set of friends. During restaurant week, we chose the 5-course dinner at Joelia. We are not really fan of the interior decor, but the warm welcome and the glass of top-house champagne by the sommelier brought us in the right atmosphere. Fun amuse...
Lees hele reviewWe like to try out highly rated restaurants and share experience with a set of friends. During restaurant week, we chose the 5-course dinner at Joelia. We are not really fan of the interior decor, but the warm welcome and the glass of top-house champagne by the sommelier brought us in the right atmosphere. Fun amuses, 2 respectable starters. All is well? Not at all ! With the second starter, we ordered a glass of Chardonnay - the starter was served, but no wine. So when we flagged down the sous-sommelier, he just bluntly told us off that we had not asked for any wine yet - and when we enquired about the next dish, he belittled our choice of wine. Totally unacceptable, unprofessional and it spoiled the evening for a good half an hour. We were ready to call the maître d' or walk out; but decided to stay. And 2 memorable dishes followed - foie gras in pastry; and the Argentinian beef - two of the best dishes we have enjoyed during our time in NL! Furthermore a WOW cheese-platter and to finish off a nice espresso and a surprise little waffle.
Summary: some exceptional food; service was good and knowledgeable, but the attitude of one person tarnished the 1 star Michelin reputation
Mooie ambiance, keurige en vriendelijke bediening, comfortabele stoelen, heerlijk eten dat vlot werd doorgeserveerd. Leuke 'touch' dat Mario de Ridder ons zelf verwelkomde. Topavond gehad.
Het eten de service en de gehele ambiance waren erg goed. Complimenten voor de kaaskar.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Joelia*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
'She's sensational, she's full of taste, she's what you were looking for, her name...Joelia'.
Het jonge, uitdagende, sexy en vooral brutale restaurant Joelia in Rotterdam is er eentje voor op de bucket list. Het is een plek waar je graag wilt zijn, je komt er niet alleen eten, dat is niet eens mogelijk... want de stad Rotterdam is het 'cadeautje' wat je er altijd bij krijgt. Chef Mario Ridder probeert zijn gasten te verleiden en bespeelt al je zintuigen met onbekende en spannende smaken wat leidt tot een beleving van topgastronomie in al haar facetten. Alles is op gevoel én tegelijkertijd tot in de puntjes uitgedacht.
Het uitzicht op de keuken en de imponerende wijncollectie zorgt voor spektakel. De wijnkelder is Mario's grootste hobby en bestaat aan een collectie van 12000 bijzondere flessen. Op de wijnkaart vind je een assortiment aan wijnen die het resultaat zijn van tientallen jaren reizen, proeven en verzamelen. De wijnkelder ademt passie en dit zul je proeven.
Het restaurant kreeg in 2016 een Michelinster en heeft 17.5 Gault&Millau punten. Stap in de wereld van Joelia, de trots van Mario, en laat je verrassen door het onbekende.