Wat 548 mensen zeggen over Joelia*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Amuses wel oke, niet echt een smaakexplosie, tinteling of genot waar je op hoopt. Hetzelfde gold eigenlijk voor iedere gang die erna kwam. Gewoon oke maar niet verrassend goed.
Soms kwam de wijn al zo vroeg dat deze al op was voordat de gang geserveerd werd en het aperitief bij binnenkomst werd ons aangeboden op...
Lees hele reviewAmuses wel oke, niet echt een smaakexplosie, tinteling of genot waar je op hoopt. Hetzelfde gold eigenlijk voor iedere gang die erna kwam. Gewoon oke maar niet verrassend goed.
Soms kwam de wijn al zo vroeg dat deze al op was voordat de gang geserveerd werd en het aperitief bij binnenkomst werd ons aangeboden op een manier dat het in het menu leek te zitten. Echter bij afrekening bleek dat niet zo te zijn en kostte deze ook nog eens 20 euro per glas, beetje overdreven mijns inziens.
Toetje verkeerd verteld, aperitief viel buiten arrangement maar niet vermeld, brood met boter kost 8,5 euro en blijkbaar ook buiten het arrangement.
Kortom: weinig smaakbeleving en geen duidelijke communicatie
Prachtige en verrassende gerechten, een team van gastheren en -vrouwen dat weet wat dat vak inhoudt, perfect passende wijn bij elk gerecht. Heerlijk, heerlijk en nog 's heerlijk. We hadden een top avond!
Onze verwachtingen wederom vervuld.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Joelia*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
'She's sensational, she's full of taste, she's what you were looking for, her name...Joelia'.
Het jonge, uitdagende, sexy en vooral brutale restaurant Joelia in Rotterdam is er eentje voor op de bucket list. Het is een plek waar je graag wilt zijn, je komt er niet alleen eten, dat is niet eens mogelijk... want de stad Rotterdam is het 'cadeautje' wat je er altijd bij krijgt. Chef Mario Ridder probeert zijn gasten te verleiden en bespeelt al je zintuigen met onbekende en spannende smaken wat leidt tot een beleving van topgastronomie in al haar facetten. Alles is op gevoel én tegelijkertijd tot in de puntjes uitgedacht.
Het uitzicht op de keuken en de imponerende wijncollectie zorgt voor spektakel. De wijnkelder is Mario's grootste hobby en bestaat aan een collectie van 12000 bijzondere flessen. Op de wijnkaart vind je een assortiment aan wijnen die het resultaat zijn van tientallen jaren reizen, proeven en verzamelen. De wijnkelder ademt passie en dit zul je proeven.
Het restaurant kreeg in 2016 een Michelinster en heeft 17.5 Gault&Millau punten. Stap in de wereld van Joelia, de trots van Mario, en laat je verrassen door het onbekende.