Wat 545 mensen zeggen over Joelia*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Leuke atmosfeer, niet te serieus. Lekker eten, fantastische wijn en een sfeervolle omgeving
We waren wat vroeg, ze gaan om 12 uur open en wij waren er een kwartier eerder. Dit was geen enkel probleem. Met een drankje en een amuse bekeken we het menu. dat zag er uitstekend uit en we besloten het menu met een extra gang uit te breiden.
Wat volgde was een heerlijk uitgebalanceerd menu. Vooral de risoto viel...
We waren wat vroeg, ze gaan om 12 uur open en wij waren er een kwartier eerder. Dit was geen enkel probleem. Met een drankje en een amuse bekeken we het menu. dat zag er uitstekend uit en we besloten het menu met een extra gang uit te breiden.
Wat volgde was een heerlijk uitgebalanceerd menu. Vooral de risoto viel bij ons erg in de smaak Mijn vrouw heeft uitstekende wijnen gedronken die goed paste bij het menu. Gezellige bediening die losjes in de omgang toch alles heel strak in handen hadden. Het koffieservies was voor ons overdadig, maar ook weer enorm lekker. Wij komen zeker terug.
Fijne avond gehad, goede bediening met een lach en knipoog, heerlijk gegeten.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Joelia*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
'She's sensational, she's full of taste, she's what you were looking for, her name...Joelia'.
Het jonge, uitdagende, sexy en vooral brutale restaurant Joelia in Rotterdam is er eentje voor op de bucket list. Het is een plek waar je graag wilt zijn, je komt er niet alleen eten, dat is niet eens mogelijk... want de stad Rotterdam is het 'cadeautje' wat je er altijd bij krijgt. Chef Mario Ridder probeert zijn gasten te verleiden en bespeelt al je zintuigen met onbekende en spannende smaken wat leidt tot een beleving van topgastronomie in al haar facetten. Alles is op gevoel én tegelijkertijd tot in de puntjes uitgedacht.
Het uitzicht op de keuken en de imponerende wijncollectie zorgt voor spektakel. De wijnkelder is Mario's grootste hobby en bestaat aan een collectie van 12000 bijzondere flessen. Op de wijnkaart vind je een assortiment aan wijnen die het resultaat zijn van tientallen jaren reizen, proeven en verzamelen. De wijnkelder ademt passie en dit zul je proeven.
Het restaurant kreeg in 2016 een Michelinster en heeft 17.5 Gault&Millau punten. Stap in de wereld van Joelia, de trots van Mario, en laat je verrassen door het onbekende.