Wat 135 mensen zeggen over Amarone*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Dineren bij Amarone is eenvoudig weg fantastisch. Het bedienend personeel verstaat haar vak en de keukenbrigade weet bij het vijfgangen menu een heerlijke keur aan gerechtjes te presenteren. Je merkt het direct: aan alles is gedacht.
Het prijsniveau ligt weliswaar boven het gemiddelde doch bij het thuiskomen is de...
Dineren bij Amarone is eenvoudig weg fantastisch. Het bedienend personeel verstaat haar vak en de keukenbrigade weet bij het vijfgangen menu een heerlijke keur aan gerechtjes te presenteren. Je merkt het direct: aan alles is gedacht.
Het prijsniveau ligt weliswaar boven het gemiddelde doch bij het thuiskomen is de conclusie: het was een grandioze culinaire avond.
Graag kom ik er weer eens terug!
Geweldige avond met heerlijk eten ervaren in een fantastische ambiance onder lieve mensen!
Eten bij restaurant Amazone is een feestje. Wij hebben genoten van een 5-gangen diner. Keuken weet een scala van smaken op te roepen, verrassende gerechten, vooral de voorgerechten hebben ons aangesproken. Er is een uitgebreide wijnkaart waar wij een Zwitserse wijn uitkozen; deze zie je bijna nooit op een wijnkaart ...
Lees hele reviewEten bij restaurant Amazone is een feestje. Wij hebben genoten van een 5-gangen diner. Keuken weet een scala van smaken op te roepen, verrassende gerechten, vooral de voorgerechten hebben ons aangesproken. Er is een uitgebreide wijnkaart waar wij een Zwitserse wijn uitkozen; deze zie je bijna nooit op een wijnkaart in Nederland en dus bijzonder! De bediening is correct en efficiënt, echt een team!
Kortom: zeker een bezoek waard!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Amarone*
Restaurant Amarone* vind je in de levendige winkelstraat de Meent in Rotterdam. Het restaurant straalt een klassieke, luxueuze en klassieke sfeer uit.
Jan van Dobben is vanaf 1 juli 2018 eigenaar van sterrestaurant Amarone in Rotterdam. De chef was sinds vorig jaar al mede-eigenaar van het restaurant. Zijn echtgenote en oenoloog Yoshiko van Dobben-Takayama vervult de rol van gastvrouw-sommelier.
De stijl van Jan van Dobben is gefundeerd op de Frans/ modern en Japanse keuken. Hij laat de kern van de smaak in de ingrediënten altijd spreken en zorgt voor harmonie in gerechten.
Samen met zijn vrouw, Sous-chef Yuri Wattimena en Maitre Jasper Verhagen wisten zij de ster te behouden in 2019. Het enthousiaste team zorgt voor een ontspannen omgang met de gasten in deze zaak met internationale uitstraling. In totaal heeft het restaurant 15 Gault & Millau punten.