Wat 134 mensen zeggen over Amarone*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wij aten bij Amarone op basis van een Heerlijk aanbieding voor de lunch op Valentijnsdag. Het menu was verrassend en het wijnarrangement ook. Ik had geen plaats meer voor koffie en friandises helaas. Van de Japanse invloeden had ik iets meer verwacht al was de eerste amuse wel Japans georiënteerd. Bij de 5 gangen we...
Lees hele reviewWij aten bij Amarone op basis van een Heerlijk aanbieding voor de lunch op Valentijnsdag. Het menu was verrassend en het wijnarrangement ook. Ik had geen plaats meer voor koffie en friandises helaas. Van de Japanse invloeden had ik iets meer verwacht al was de eerste amuse wel Japans georiënteerd. Bij de 5 gangen werden maar liefst 3 amuses gepresenteerd. Wij hebben en geanimeerde middag doorgebracht bij Amarone. Terecht dat zij nog steeds een Michelinster hebben. Wij komen nog eens terug!
Eten bij Amarone is een bijzondere ervaring, de mooie smaakcombinaties van de gerechten, en de uitstekende service van het personeel zorgen voor een onvergetelijke ervaring. De chefkok en zijn team zorgen ervoor dat het jou als gast aan niets ontbreekt. De sfeervolle inrichting met de heerlijke Kimono Dining Chairs,...
Lees hele reviewEten bij Amarone is een bijzondere ervaring, de mooie smaakcombinaties van de gerechten, en de uitstekende service van het personeel zorgen voor een onvergetelijke ervaring. De chefkok en zijn team zorgen ervoor dat het jou als gast aan niets ontbreekt. De sfeervolle inrichting met de heerlijke Kimono Dining Chairs, en het prachtige servies maken het helemaal af. Kortom, een absolute aanrader, en ik kom hier zeker weer terug !
Geweldig restaurant, fantastisch verrassend eten, up to date service!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Amarone*
Restaurant Amarone* vind je in de levendige winkelstraat de Meent in Rotterdam. Het restaurant straalt een klassieke, luxueuze en klassieke sfeer uit.
Jan van Dobben is vanaf 1 juli 2018 eigenaar van sterrestaurant Amarone in Rotterdam. De chef was sinds vorig jaar al mede-eigenaar van het restaurant. Zijn echtgenote en oenoloog Yoshiko van Dobben-Takayama vervult de rol van gastvrouw-sommelier.
De stijl van Jan van Dobben is gefundeerd op de Frans/ modern en Japanse keuken. Hij laat de kern van de smaak in de ingrediënten altijd spreken en zorgt voor harmonie in gerechten.
Samen met zijn vrouw, Sous-chef Yuri Wattimena en Maitre Jasper Verhagen wisten zij de ster te behouden in 2019. Het enthousiaste team zorgt voor een ontspannen omgang met de gasten in deze zaak met internationale uitstraling. In totaal heeft het restaurant 15 Gault & Millau punten.