Wat 502 mensen zeggen over Bridges
Eten | |
Service | |
Sfeer |
De ontvangst was wat rommelig en we vonden het erg jammer dat de ruimtes waren geschieden door, wat leek, ietwat oude vitrage. Het had wat spankelijker gemogen, wat lichter en ook wat ruimtelijker.
De amuses waren prima, een bitterbal van kaas en een paar heerlijke mosseltjes.
Gang een was rauwe makreel, daar moet...
De ontvangst was wat rommelig en we vonden het erg jammer dat de ruimtes waren geschieden door, wat leek, ietwat oude vitrage. Het had wat spankelijker gemogen, wat lichter en ook wat ruimtelijker.
De amuses waren prima, een bitterbal van kaas en een paar heerlijke mosseltjes.
Gang een was rauwe makreel, daar moet je van houden, erg machtig.
De tweede gang bestond uit zeekrab met artisjok, ook een prima gerecht.
De hoofdgang was een stukje gebakken forel, ook niet zo heel veel op aan te merken.
De wijnen die er bij geserveerd waren, waren een uitstekende keuze.
Het dessert van rijstebrij was erg lekker.
Het mist een beetje de allure, donkere sombere hoeken in een groot restaurant. Geen, tot weinig uitleg bij de gerechten, almede de wijnen.
We zaten een beetje in een donkere, met oude vitrage, afgeschermde hoek.
De rekening was pittig, maar het vervelende was dat deze tot drie maal toe niet klopte.
Verrassend menu met heerlijke combinaties. Het wisselen van het dessert voor een prachtige kaasschotel was geen probleem. De bijpassende wijnen waren met zorg erbij gezocht en prima uitgelegd bij iedere gang.
Uitgerekend op de dag dat ik in de ‘Lekker’ lees dat Bridges als nieuweling direct op 27 staat in de top-100 heb ik er geluncht. De lunch die ik er heb genoten bevestigt dit alleen maar. Ik waag me niet aan een beschrijving van de gerechten, die waren uitzonderlijk en verrukkelijk. De wijnen, van Limburg tot Austra...
Lees hele reviewUitgerekend op de dag dat ik in de ‘Lekker’ lees dat Bridges als nieuweling direct op 27 staat in de top-100 heb ik er geluncht. De lunch die ik er heb genoten bevestigt dit alleen maar. Ik waag me niet aan een beschrijving van de gerechten, die waren uitzonderlijk en verrukkelijk. De wijnen, van Limburg tot Australië, sloten naadloos aan. En dan zou ik bijna de brigades vergeten! Hier wordt je echt in alle opzichten in de watten gelegd. Joris Bijdendijk is van coming man de inspirator voor anderen geworden. Kortom, wat mij betreft het visrestaurant van Amsterdam en zeer wijde omgeving.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Bridges
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Ervaar uitzonderlijke gastronomische kwaliteit in een toegankelijke sfeer bij Bridges in het hart van Amsterdam. Dit restaurant staat bekend om zijn voortreffelijke keuken, uitnodigende service en de warme gezelligheid van het team. Hier vormt de gastvrijheid de brug tussen het uitzonderlijke en het toegankelijke.
Executive Chef Raoul Meuwese creëert gerechten die hij omschrijft als “klassiek en traditioneel Frans, met internationale invloeden en een lokale twist.” Zijn focus ligt op vis en lokale producten die duurzaam zijn geteeld of gevangen, wat resulteert in seizoensgebonden creaties die de rijke culinaire diversiteit van Amsterdam weerspiegelen.
Kies voor het vijf- of zeven-gangen Menu du Chef en beleef de culinaire visie van Bridges in al zijn glorie. Of stel uw eigen menu samen met de à la carte gerechten en ontdek de unieke smaken die het restaurant te bieden heeft. Maak uw ervaring compleet met een selectie van uitzonderlijke wijnen, zorgvuldig gekozen door Wine Director Joshua Mullock. Het enthousiaste team onder leiding van Maître Daan Halle staat klaar om u te verrassen en te verwennen, en zorgt ervoor dat uw bezoek aan Bridges een onvergetelijke ervaring wordt.