Wat 501 mensen zeggen over Bridges
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Eerste keer dineren bij een Michelin sterren restaurant. De entree was al indrukwekkend, maar die vervaagd bij de rest van de avond. Prachtige gerechten met verfijnde smaakbalans, combinaties die je doet duizelen en erna doet glimlachen. Echt fantastisch. De hele setting mooi en petje af voor de bediening die deze avond met veel passie aan onze tafel stond.
Like all the fancy restaurants I already tried in the Netherlands, in the end the result sounds always like "yes it was good, but..." . There are indeed many “but”, and I think it’s normal in a country with no culinary culture that now is trying to develop something. I say “something” but because you cannot develop ...
Lees hele reviewLike all the fancy restaurants I already tried in the Netherlands, in the end the result sounds always like "yes it was good, but..." . There are indeed many “but”, and I think it’s normal in a country with no culinary culture that now is trying to develop something. I say “something” but because you cannot develop a culture in few years.
Service was good BUT so slooooow. Ok, if you live in Amsterdam, where the average waiter/waitress is reactive like a sloth, you get used to that, but in a place like this I do not expect to wait 20 minutes between courses, unless that was a strategy to let us finish the outrageously overpriced wine (almost 600%).
The food:
The first amuse bouche was good, simple but tasty. Carrot and sesame seeds was good in its simplicity, while the bread with herring and salmon eggs could have been crispier; however both good
The second amuse bouche brings your palate back to reality: yes, you are still in a Dutch restaurant! A useless aggregation of ingredients with no taste at all. Just garlic.
Trout: Good but… why the pumpkin? And why so much dill? You know, sometimes I’d like to feel the taste of the raw fish.
Langoustine and foie gras: Nothing to say, amazing dish
Plaice with (2 grams of) saffron risotto and razor fish: the idea might be good but… my rice was slightly undercooked and the dish was in general too salty. Ingredients were good but why combining together fish and saffron and tomato and basil?
Dry aged meat: unfortunately nothing special. And together with that, the quintessence of the Dutch food pairing: the asparagus! It does not matter whether it is spring, autumn, winter or summer, it looks like that wherever there is some meat, then a Dutch cook have to put an asparagus. Especially outside of the proper harvesting period.
Mandarin dessert: unexpectedly, one of the best desserts I ever had in my life. Fresh and tasty, with some tarragon notes in the end. Very good! But… mandarin in September?
uitstekende, vriendelijke en attente bediening.
heel goed eten en een positief verrassend dessert.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Bridges
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Ervaar uitzonderlijke gastronomische kwaliteit in een toegankelijke sfeer bij Bridges in het hart van Amsterdam. Dit restaurant staat bekend om zijn voortreffelijke keuken, uitnodigende service en de warme gezelligheid van het team. Hier vormt de gastvrijheid de brug tussen het uitzonderlijke en het toegankelijke.
Executive Chef Raoul Meuwese creëert gerechten die hij omschrijft als “klassiek en traditioneel Frans, met internationale invloeden en een lokale twist.” Zijn focus ligt op vis en lokale producten die duurzaam zijn geteeld of gevangen, wat resulteert in seizoensgebonden creaties die de rijke culinaire diversiteit van Amsterdam weerspiegelen.
Kies voor het vijf- of zeven-gangen Menu du Chef en beleef de culinaire visie van Bridges in al zijn glorie. Of stel uw eigen menu samen met de à la carte gerechten en ontdek de unieke smaken die het restaurant te bieden heeft. Maak uw ervaring compleet met een selectie van uitzonderlijke wijnen, zorgvuldig gekozen door Wine Director Joshua Mullock. Het enthousiaste team onder leiding van Maître Daan Halle staat klaar om u te verrassen en te verwennen, en zorgt ervoor dat uw bezoek aan Bridges een onvergetelijke ervaring wordt.