Wat 502 mensen zeggen over Bridges
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het samen gaan van de verschillende smaken was een ware tinteling voor de tong. We hebben hier geluncht tijdens de Restaurantweek.
We kozen uiteindelijk voor 4 gangen en dat viel absoluut niet tegen. Met name de gekarameliseerde bloemkool was een absoluut genot!
Het enige minpuntje vond ik toch wel de kosten die...
Het samen gaan van de verschillende smaken was een ware tinteling voor de tong. We hebben hier geluncht tijdens de Restaurantweek.
We kozen uiteindelijk voor 4 gangen en dat viel absoluut niet tegen. Met name de gekarameliseerde bloemkool was een absoluut genot!
Het enige minpuntje vond ik toch wel de kosten die in rekening gebracht waren voor de thee die mijn tafelgenoot vlak na binnenkomst bestelde omdat hij het erg koud had. Deze werd werd niet volledig met friandises voorzien wat ik wel begrijpelijk vond omdat we nog moesten beginnen met de lunch. Ik vond het alleen merkwaardig dat er wel het volledige bedrag voor in rekening werd gebracht inclusief friandises die niet werden geleverd; na de lunch hadden we namelijk nog een keer thee besteld. Dat had netter gekund!
Heerlijk en prachtig eten, prettige service en bovendien ene top locatie. Er was een heerlijk menu samengesteld voor restaurantweek dat ik niet snel meer zal vergeten!
We hebben al vaker bij Bridges gegeten, ook tijdens de Restaurantweek, steeds naar volle tevredenheid. Deze keer viel het op een paar punten een beetje tegen. De amuses waren verrassend en heel lekker. Het voorgerecht (gazpacho) kwam al op tafel toen we nog aan ons aperitief met amuses bezig waren. De wijn uit het w...
Lees hele reviewWe hebben al vaker bij Bridges gegeten, ook tijdens de Restaurantweek, steeds naar volle tevredenheid. Deze keer viel het op een paar punten een beetje tegen. De amuses waren verrassend en heel lekker. Het voorgerecht (gazpacho) kwam al op tafel toen we nog aan ons aperitief met amuses bezig waren. De wijn uit het wijnarrangement kwam echter niet meteen. De gazpacho was lekker, maar bij de Restaurantweek verwachten wij dat de chef wil laten zien wat hij in huis heeft en dat vond ik bij dit gerecht niet het geval. Dat gold zeker ook voor de schol. Ben er niet zo dol op, maar eerlijk is eerlijk, was wel goed bereid. Toch voor mij geen topgerecht. De extra gang (geroosterde langoustine met curry, foreleitjes en gepofte quinoa) was wel heel erg goed. De subtiele curry overheerste niet. Ook het dessert met zoute karamel was top. Wel jammer dat we lang moesten wachten voordat we koffie konden bestellen. Ook opvallend: de bediening kon ons niet zonder meer vertellen wat yuzu was. Conclusie: wel lekker gegeten, met een paar kanttekeningen.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Bridges
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Ervaar uitzonderlijke gastronomische kwaliteit in een toegankelijke sfeer bij Bridges in het hart van Amsterdam. Dit restaurant staat bekend om zijn voortreffelijke keuken, uitnodigende service en de warme gezelligheid van het team. Hier vormt de gastvrijheid de brug tussen het uitzonderlijke en het toegankelijke.
Executive Chef Raoul Meuwese creëert gerechten die hij omschrijft als “klassiek en traditioneel Frans, met internationale invloeden en een lokale twist.” Zijn focus ligt op vis en lokale producten die duurzaam zijn geteeld of gevangen, wat resulteert in seizoensgebonden creaties die de rijke culinaire diversiteit van Amsterdam weerspiegelen.
Kies voor het vijf- of zeven-gangen Menu du Chef en beleef de culinaire visie van Bridges in al zijn glorie. Of stel uw eigen menu samen met de à la carte gerechten en ontdek de unieke smaken die het restaurant te bieden heeft. Maak uw ervaring compleet met een selectie van uitzonderlijke wijnen, zorgvuldig gekozen door Wine Director Joshua Mullock. Het enthousiaste team onder leiding van Maître Daan Halle staat klaar om u te verrassen en te verwennen, en zorgt ervoor dat uw bezoek aan Bridges een onvergetelijke ervaring wordt.