Wat 502 mensen zeggen over Bridges
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Lunch at Bridges in the garden with Restaurant Week. We chose to take the wine arrangement, except I asked for a red instead of a white with the main course which proved to be 13 euros a glass vs 6 euros for the white. My mistake for not checking/asking in advance but I do think the restaurant should inform you first that there is such a big discrepancy...
We hebben heerlijk gegeten, maar vonden, vooral in het begin, de bediening erg opdringerig. Te snel water bij schenken (1 slokje en er stond alweer iemand, irritant)We kregen in het begin het idee, dat we haast moesten maken (amuse bij tafelgenoot nog niet op en het werd al bij haar weggehaald)
Later nam een ander ...
We hebben heerlijk gegeten, maar vonden, vooral in het begin, de bediening erg opdringerig. Te snel water bij schenken (1 slokje en er stond alweer iemand, irritant)We kregen in het begin het idee, dat we haast moesten maken (amuse bij tafelgenoot nog niet op en het werd al bij haar weggehaald)
Later nam een ander onze tafel onder zijn hoede en hield even een gesprekje, waardoor het beter liep.Teveel mensen te vaak aan je tafel verstoort het gesprek met de tafelgenoot.
We went during Restaurant Week to try out the new menu. The team and kitchen did a wonderful job!!! There's attention to detail for service, which we appreciated very much! All our special requests like quiet corner, good seats etc. were met professionally. This will be our favourite place!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Bridges
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Ervaar uitzonderlijke gastronomische kwaliteit in een toegankelijke sfeer bij Bridges in het hart van Amsterdam. Dit restaurant staat bekend om zijn voortreffelijke keuken, uitnodigende service en de warme gezelligheid van het team. Hier vormt de gastvrijheid de brug tussen het uitzonderlijke en het toegankelijke.
Executive Chef Raoul Meuwese creëert gerechten die hij omschrijft als “klassiek en traditioneel Frans, met internationale invloeden en een lokale twist.” Zijn focus ligt op vis en lokale producten die duurzaam zijn geteeld of gevangen, wat resulteert in seizoensgebonden creaties die de rijke culinaire diversiteit van Amsterdam weerspiegelen.
Kies voor het vijf- of zeven-gangen Menu du Chef en beleef de culinaire visie van Bridges in al zijn glorie. Of stel uw eigen menu samen met de à la carte gerechten en ontdek de unieke smaken die het restaurant te bieden heeft. Maak uw ervaring compleet met een selectie van uitzonderlijke wijnen, zorgvuldig gekozen door Wine Director Joshua Mullock. Het enthousiaste team onder leiding van Maître Daan Halle staat klaar om u te verrassen en te verwennen, en zorgt ervoor dat uw bezoek aan Bridges een onvergetelijke ervaring wordt.