Wat 501 mensen zeggen over Bridges
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Lekker geluncht , jammer dat de prosecco een cremant bleek te zijn die wel erg duur was.
Chique restaurant met een moderne sfeer, levendig en functioneel (af en toe luidruchtig ook). Het eten was mooi gepresenteerd en smakelijk, maar verrassend niet. Toetje en "friandises" bij de koffie waren het best van het diner. Staf was erg vriendelijk.
Het samen gaan van de verschillende smaken was een ware tinteling voor de tong. We hebben hier geluncht tijdens de Restaurantweek.
We kozen uiteindelijk voor 4 gangen en dat viel absoluut niet tegen. Met name de gekarameliseerde bloemkool was een absoluut genot!
Het enige minpuntje vond ik toch wel de kosten die...
Het samen gaan van de verschillende smaken was een ware tinteling voor de tong. We hebben hier geluncht tijdens de Restaurantweek.
We kozen uiteindelijk voor 4 gangen en dat viel absoluut niet tegen. Met name de gekarameliseerde bloemkool was een absoluut genot!
Het enige minpuntje vond ik toch wel de kosten die in rekening gebracht waren voor de thee die mijn tafelgenoot vlak na binnenkomst bestelde omdat hij het erg koud had. Deze werd werd niet volledig met friandises voorzien wat ik wel begrijpelijk vond omdat we nog moesten beginnen met de lunch. Ik vond het alleen merkwaardig dat er wel het volledige bedrag voor in rekening werd gebracht inclusief friandises die niet werden geleverd; na de lunch hadden we namelijk nog een keer thee besteld. Dat had netter gekund!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Bridges
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Ervaar uitzonderlijke gastronomische kwaliteit in een toegankelijke sfeer bij Bridges in het hart van Amsterdam. Dit restaurant staat bekend om zijn voortreffelijke keuken, uitnodigende service en de warme gezelligheid van het team. Hier vormt de gastvrijheid de brug tussen het uitzonderlijke en het toegankelijke.
Executive Chef Raoul Meuwese creëert gerechten die hij omschrijft als “klassiek en traditioneel Frans, met internationale invloeden en een lokale twist.” Zijn focus ligt op vis en lokale producten die duurzaam zijn geteeld of gevangen, wat resulteert in seizoensgebonden creaties die de rijke culinaire diversiteit van Amsterdam weerspiegelen.
Kies voor het vijf- of zeven-gangen Menu du Chef en beleef de culinaire visie van Bridges in al zijn glorie. Of stel uw eigen menu samen met de à la carte gerechten en ontdek de unieke smaken die het restaurant te bieden heeft. Maak uw ervaring compleet met een selectie van uitzonderlijke wijnen, zorgvuldig gekozen door Wine Director Joshua Mullock. Het enthousiaste team onder leiding van Maître Daan Halle staat klaar om u te verrassen en te verwennen, en zorgt ervoor dat uw bezoek aan Bridges een onvergetelijke ervaring wordt.