Wat 502 mensen zeggen over Bridges
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Er was wat miscommunicatie: 1 persoon zat in afwachting van de ander aan de bar en de ander in het restaurant. Uiteindelijk elkaar toch gevonden na 20 minuten. Lunch was superbe. Voor herhaling vatbaar.
Thanks to Restaurant week that we get a chance to try this Michelin Star restaurant in the Hotel Grand, Amsterdam. Service was friendly enough, though no exceptional simply because it is a 5*hotel so you would expect it to have that high standard.
Food was great and with the promotion, makes it value for money. H...
Lees hele reviewThanks to Restaurant week that we get a chance to try this Michelin Star restaurant in the Hotel Grand, Amsterdam. Service was friendly enough, though no exceptional simply because it is a 5*hotel so you would expect it to have that high standard.
Food was great and with the promotion, makes it value for money. However i noticed the size of the food served is incosistent. The table next to us had much bigger slice of the cod fish and mine was extremely small. It's such a big difference that's why it's so obvious. Usually michelin standard has to be exactly the same.
Food has alot of Japanese influence, while the food has been delicious, it felt more like dining Japanese food to me. I have travelled alot and also eat around the world, been to Japan a few times so the taste brings back memories of Japan. Was surprised, not sure if that's what the chef is trying to create: japanese food that is?
Very good experience overall
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Bridges
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Ervaar uitzonderlijke gastronomische kwaliteit in een toegankelijke sfeer bij Bridges in het hart van Amsterdam. Dit restaurant staat bekend om zijn voortreffelijke keuken, uitnodigende service en de warme gezelligheid van het team. Hier vormt de gastvrijheid de brug tussen het uitzonderlijke en het toegankelijke.
Executive Chef Raoul Meuwese creëert gerechten die hij omschrijft als “klassiek en traditioneel Frans, met internationale invloeden en een lokale twist.” Zijn focus ligt op vis en lokale producten die duurzaam zijn geteeld of gevangen, wat resulteert in seizoensgebonden creaties die de rijke culinaire diversiteit van Amsterdam weerspiegelen.
Kies voor het vijf- of zeven-gangen Menu du Chef en beleef de culinaire visie van Bridges in al zijn glorie. Of stel uw eigen menu samen met de à la carte gerechten en ontdek de unieke smaken die het restaurant te bieden heeft. Maak uw ervaring compleet met een selectie van uitzonderlijke wijnen, zorgvuldig gekozen door Wine Director Joshua Mullock. Het enthousiaste team onder leiding van Maître Daan Halle staat klaar om u te verrassen en te verwennen, en zorgt ervoor dat uw bezoek aan Bridges een onvergetelijke ervaring wordt.