Deal
10-gangen Michelin menu
€ 104,50
€ 75,-
FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 75,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 1017 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Geweldige avond gehad. Van begin tot eind een belevenis. De ster maakt toch het verschil.
Mooi verfijnd menu met telkens een prachtige uitleg. Samen met een geweldige Chileense wijn en de koffie met friandise na, zijn we zeer tevreden huiswaarts gereden.
heerlijk gegeten, prettige sfeer, gezellige ambiance.
heerlijk gegeten; een heerlijk avondje uit en wat een mooie gerechten; zeer klantvriendelijk; kortom wij gaan er zeker nog eens eten.
De gerechten waren niet alleen heel smakelijk maar zagen er ook geweldig uit. Wij weer steeds weer verrast met een tussengerechtje!
Heerlijk gegeten. Bijzondere gerechten en smaken. Borden ware kunstwerken. Vriendelijk en uiterst correct personeel.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!