Deal
10-gangen Michelin menu
€ 104,50
€ 75,-
FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 75,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 1018 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het was in een woord GEWELDIG !!!!
Wat een heerlijk, gezellig, sfeervol restaurant om te eten en het diner was perfect.
Wij komen zeker terug.
Wij hebben bij het Raedthuys gegeten tijdens de Restaurantweek. Het was geweldig! Eten is heerlijk, we werden in de watten gelegd. Zeker voor herhaling vatbaar.
Opnieuw genoten van een voortreffelijk
3-gangen verwen-diner, de verrassende amuses vooraf en "tussendoortjes" die de avond onvergetelijk maakten. Super !
We hebben ontzetten lekker gegeten. We vinden het ook erg fijn dat er bij het Raedthuys amuses geserveerd worden, die niet op het menu staan. Alles is heelijk!. Kortom, tot volgend jaar!
Wij hebben weer genoten van een heerlijke maaltijd in een gezellige ambiance.
Een opmerking wil ik maken over het door mij genomen BOB W.A. Mevr. van der Kolk maakte zelf bij het inschenken van de glazen de opmerking dat mijn man een glas wijn kreeg en ik een "bodempje''!! Ik had toch verwacht een half glas te krijgen, zeker als op de rekening meer dan de halve prijs wordt berekend.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!