Deal
10-gangen Michelin menu
€ 104,50
€ 75,-
FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 75,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 1017 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten. Mooie smaak combinaties. Met een heerlijk bijpassend wijn arrangement.
Vooral de "extra's" zoals de amuses die je van het huis krijgt, maken dat je je welkom voelt.
Een echte aanrader.
Wat een warm welkom. Er was een tafel op het terras gedekt. Alle gerechten waren perfect. Het was geen probleem om wat te ver anderen van wegen allergie. borden versierd met eetbare bloemen. Echt een middag uit met vriendinnen. TOP!!!!!!!!!!!!!!!
Heel gevarieerd menu, met wat extraatjes van het huis.
En aan alles was gedacht, helemaal af.
Komen hier zeker terug.
Gisteren fantastisch gegeten in 't Raedthuys. De vriendelijke bediening en de tongstrelende gerechten maakten dat wij een heerlijke avond hadden.
Een heerlijk 3 gangenmenu met kleine extra's tussen door. Eten was van goede kwaliteit.
Onze eerste ervaring met Restaurantweek is prima.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!