Deal
ALL-IN 5-gangen Gault&Millau diner
€ 154,50
€ 123,50
FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij Wolf Atelier en laat je culinair verwennen met het ALL-IN 5-gangen Gault&Millau diner voor slechts € 123,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 360 mensen zeggen over Wolf Atelier
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Voor ieder gerecht, prachtige kleurrijke compositie, vier/vijf verschillende smaken; topchef, topkeuken. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Prachtig pand, uitstekend bereikbaar.
Wij hadden het 5-gangen diner met bijpassend wijnarrangement. Eten was fantastisch, wijnen waren heerlijk, bediening was top! Mooie setting met prachtig uitzicht over het IJ. Superavond!
Gisteren, als verrassing door mijn vrouw getrakteerd op een diner bij Wolf.
alles was inclusief water, bijpassende wijnen en zelfs de koffie met friandise.
Nou dan slaat bij mij de schrik al toe all incusive???.
Locatie: een historische oude spoorbrug met uitzicht op het IJ. Dit uitzicht vergeet je direct na de...
Gisteren, als verrassing door mijn vrouw getrakteerd op een diner bij Wolf.
alles was inclusief water, bijpassende wijnen en zelfs de koffie met friandise.
Nou dan slaat bij mij de schrik al toe all incusive???.
Locatie: een historische oude spoorbrug met uitzicht op het IJ. Dit uitzicht vergeet je direct na de amuse en het eerste gerecht.
Gerechten: 5 kleine maar echt overheerlijke gerechtjes met verrassende smaak combinaties.
Wijnen: na de start met een cava die echt lekker is bij elk gerecht een bijpassende wijn, vergeet het woord bijpassend, dit waren de perfecte wijnen bij elk gerecht. Als afsluiter bij het dessert een dessertwijn, nu eens niet zon zoete die je bijna overal krijgt maar een heerlijk frissen met een klein zoetje.
Bediening: jong, enthousiast en spontaan oprecht en weten waarover je het hebt. Dit vindt je niet vaak.
Kortom hier klopte nu eens echt alles. Voor ons een van de beste eet ervaringen in de laatste jaren.
Hou je van genieten met hoofdletters, dan hoef ik niets meer te vertellen u bent vast al aan het reserveren
Helemaal top.
Bij elke gang een ander passend wijntje. (Steeds een half glas genomen anders gaat het mis).
Eten super smaakvol en met zorg bereid. Keuken in restaurant en super clean.
Één nadeel. Er is maar één toilet voor de heren en één voor de dames.
Prachtige locatie, zeer vriendelijk en meedenkend personeel en heeeeeerlijk gegeten!!!!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Wolf Atelier
Keuken: Frans
De zeer gedreven 31-jarige chef-kok Michael Wolf (Oud Sluis***, Vila Joya** en Envy) opende op 21 juni 2015 officieel zijn Wolf Atelier. Hij doet dit in een grote glazen ruimte die rust op een uit 1920 stammende spoorbrug, direct gelegen naast het Centraal Station van Amsterdam.
Waarom een ‘Atelier’? Omdat Michael Wolf zichzelf iedere dag opnieuw zal uitdagen om vernieuwende gerechten te creëren. Hier streeft hij er naar om zijn gasten keer op keer, een in alle opzichten optimale eetervaring te bezorgen.
Wolf Atelier is licht en ruim opgezet. De monumentale spoorbrug heeft een industrieel ontwerp en is voorzien van 80 hoge glazen ramen. Hierdoor biedt het atelier een 360 graden uitzicht over Amsterdam. Door de grote hoeveelheid planten en aardetinten heeft het iets weg van een urban garden. De open keuken en kleine chef’s table zorgen ervoor dat Michael Wolf continue in contact is met zijn gasten.
Het menu bevat twee hoofdsecties. In de zogenaamde ‘Galerij’ staat een selectie van Michael Wolf’s huidige signature dishes zoals ‘Gelakt buikspek met gebakken langoustine, wortelcrème en een jus van specerijen’. In de sectie ‘Atelier’ experimenteert, innoveert en test hij gerechten uit. Na feedback van zijn gasten blijven de allerbeste gerechten over. Deze zullen vervolgens worden opgenomen in de ‘Galerij’.
Michael Wolf; ‘Dit atelier is stoer en lekker grootstedelijk, de perfecte setting om op zoek te gaan naar mijn perfectie. Werkelijk alles moet kloppen. Niet alleen het eten en de wijn, ook de ambiance, de muziek, de bediening en de cocktails die elk een eigen verhaal vertellen. Ik kan nu nog niet inschatten of ik te veel van mezelf en mijn team vraag. Het enige dat nu telt is dat ik hier vanaf mijn vijftiende naar toe heb geleefd en niet kan wachten om te beginnen!’