Wat 366 mensen zeggen over Wolf Atelier

9.2 Gebaseerd op 366 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"AANRADER!"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Super gegeten! Van een perfect uitgebalanceerde amuse tot heerlijke kazen en een verrassend chocolade dessert.

Begonnen met een lekkere cava, daarna bij elk gerecht een mooie wijn. Verder leuk, spontaan en knap personeel.

Het was alleen een beetje rustig. Maar goed, het was ook woensdag.

Elza Kool op 13 april 2017

"Geen brug te ver..........."
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een fijne locatie met een prachtige verbinding van sfeer, smaak en service.

Elbert Mooij op 12 april 2017

"great experience!"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Great food, great service, great atmosphere! every thing was done with attention to details and really enjoyed it. Only a small remark on the main dish where the flavor of the chorizo covered completely the taste of the beef.

Gianpaolo op 11 april 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Wolf Atelier

Keuken: Frans

De zeer gedreven 31-jarige chef-kok Michael Wolf (Oud Sluis***, Vila Joya** en Envy) opende op 21 juni 2015 officieel zijn Wolf Atelier. Hij doet dit in een grote glazen ruimte die rust op een uit 1920 stammende spoorbrug, direct gelegen naast het Centraal Station van Amsterdam.

Waarom een ‘Atelier’? Omdat Michael Wolf zichzelf iedere dag opnieuw zal uitdagen om vernieuwende gerechten te creëren. Hier streeft hij er naar om zijn gasten keer op keer, een in alle opzichten optimale eetervaring te bezorgen.

Wolf Atelier is licht en ruim opgezet. De monumentale spoorbrug heeft een industrieel ontwerp en is voorzien van 80 hoge glazen ramen. Hierdoor biedt het atelier een 360 graden uitzicht over Amsterdam. Door de grote hoeveelheid planten en aardetinten heeft het iets weg van een urban garden. De open keuken en kleine chef’s table zorgen ervoor dat Michael Wolf continue in contact is met zijn gasten.

Het menu bevat twee hoofdsecties. In de zogenaamde ‘Galerij’ staat een selectie van Michael Wolf’s huidige signature dishes zoals ‘Gelakt buikspek met gebakken langoustine, wortelcrème en een jus van specerijen’. In de sectie ‘Atelier’ experimenteert, innoveert en test hij gerechten uit. Na feedback van zijn gasten blijven de allerbeste gerechten over. Deze zullen vervolgens worden opgenomen in de ‘Galerij’.

Michael Wolf; ‘Dit atelier is stoer en lekker grootstedelijk, de perfecte setting om op zoek te gaan naar mijn perfectie. Werkelijk alles moet kloppen. Niet alleen het eten en de wijn, ook de ambiance, de muziek, de bediening en de cocktails die elk een eigen verhaal vertellen. Ik kan nu nog niet inschatten of ik te veel van mezelf en mijn team vraag. Het enige dat nu telt is dat ik hier vanaf mijn vijftiende naar toe heb geleefd en niet kan wachten om te beginnen!’

BOEK NUBOEK NU

Boek nu

BOEK NU
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen. Je kunt je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

HEERLIJK aanbiedingen

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden