Wat 366 mensen zeggen over Wolf Atelier
Eten | |
Service | |
Sfeer |
De Woft has changed, it's not so magical anymore, no real surprise :(
Unfortunately, we have been charged for "5 gangen heerlijk.nl" for a 3x course menu. (we did not have our cheese - they did not have it anymore) The bill was not so clear, and I discorded the mistake outside, after we paid. This is what happen...
De Woft has changed, it's not so magical anymore, no real surprise :(
Unfortunately, we have been charged for "5 gangen heerlijk.nl" for a 3x course menu. (we did not have our cheese - they did not have it anymore) The bill was not so clear, and I discorded the mistake outside, after we paid. This is what happened when you are served by 3 different waiters and the communication between them is not efficient. One knows that there is no cheese, one make the bill, one ask you the money. At the end, Client pay more.
Even geleden al dat ik hier voor het laatst had gegeten. Kregen ipv 3 een 4 gangen menu, wat een leuke verrassing. Eten is heerlijk, de bediening is goed. We hebben een topavond gehad!!
De laatste avond voor de lichte lock down werd voor ons een feestelijke avond bij de WOLF atelier. Fantastische gerechten: heerlijk, zeer creatief en mooi opgediend, prima wijnen, heel vriendelijke bediening, aangename sfeer..Aanbeveling waard. Erg jammer dat de horeca voor 4 weken dicht moet. We wensen alle personeel leden veel sterkte en veel succes toe! Wij komen absoluut terug.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Wolf Atelier
Keuken: Frans
De zeer gedreven 31-jarige chef-kok Michael Wolf (Oud Sluis***, Vila Joya** en Envy) opende op 21 juni 2015 officieel zijn Wolf Atelier. Hij doet dit in een grote glazen ruimte die rust op een uit 1920 stammende spoorbrug, direct gelegen naast het Centraal Station van Amsterdam.
Waarom een ‘Atelier’? Omdat Michael Wolf zichzelf iedere dag opnieuw zal uitdagen om vernieuwende gerechten te creëren. Hier streeft hij er naar om zijn gasten keer op keer, een in alle opzichten optimale eetervaring te bezorgen.
Wolf Atelier is licht en ruim opgezet. De monumentale spoorbrug heeft een industrieel ontwerp en is voorzien van 80 hoge glazen ramen. Hierdoor biedt het atelier een 360 graden uitzicht over Amsterdam. Door de grote hoeveelheid planten en aardetinten heeft het iets weg van een urban garden. De open keuken en kleine chef’s table zorgen ervoor dat Michael Wolf continue in contact is met zijn gasten.
Het menu bevat twee hoofdsecties. In de zogenaamde ‘Galerij’ staat een selectie van Michael Wolf’s huidige signature dishes zoals ‘Gelakt buikspek met gebakken langoustine, wortelcrème en een jus van specerijen’. In de sectie ‘Atelier’ experimenteert, innoveert en test hij gerechten uit. Na feedback van zijn gasten blijven de allerbeste gerechten over. Deze zullen vervolgens worden opgenomen in de ‘Galerij’.
Michael Wolf; ‘Dit atelier is stoer en lekker grootstedelijk, de perfecte setting om op zoek te gaan naar mijn perfectie. Werkelijk alles moet kloppen. Niet alleen het eten en de wijn, ook de ambiance, de muziek, de bediening en de cocktails die elk een eigen verhaal vertellen. Ik kan nu nog niet inschatten of ik te veel van mezelf en mijn team vraag. Het enige dat nu telt is dat ik hier vanaf mijn vijftiende naar toe heb geleefd en niet kan wachten om te beginnen!’