Wat 348 mensen zeggen over Publique
Eten | |
Service | |
Sfeer |
In het kader van de Restaurantweek gisteravond aangeschoven bij Publique. Onze vorige keer was goed bevallen. Benieuwd of dat nog steeds zo is. Vooraf lekkere amuses waarin mais de hoofdrol speelde, verrassend en zeer smakelijk. Het menu leek op het eerste gezicht niet heel sensationeel. Totdat we gingen proeven. He...
Lees hele reviewIn het kader van de Restaurantweek gisteravond aangeschoven bij Publique. Onze vorige keer was goed bevallen. Benieuwd of dat nog steeds zo is. Vooraf lekkere amuses waarin mais de hoofdrol speelde, verrassend en zeer smakelijk. Het menu leek op het eerste gezicht niet heel sensationeel. Totdat we gingen proeven. Het voorgerecht (Octopus met zwarte knoflook, knolselderij, kalamata olijf en een appel-dragon vinaigrette) werkelijk een plaatje op het bord en het smaakte fantastisch. Het hoofdgerecht Parelhoen, topinamboer, schorseneren, parelgort en gevogelte jus was wel de grootste verrassing. Normaal lopen we niet echt warm voor parelhoen, maar deze was werkelijk verrukkelijk klaar gemaakt, super zacht en mals en vol van smaak. Voor na koos ik het kaasplankje en de tafelgenote de chocolade panna cotta met kahlua, espresso schuim en chocolade krokantjes. De namen van de 4 kazen ben ik vergeten, maar een mooie combi van wat zachtere naar pittige kazen vergezeld van zoetigheid en een glaasje port. De panna cotta was lekker en zoet (en een ruime portie zo aan het einde).
We dronken een glaasje bier en een lekkere Chileense Sauvignon blanc. Al met al een heerlijke avond.
Uitstekend eten, leuke bediening, mooie ambiance, lekkere muziek.
Minpuntje: Wijn echt aan de dure kant!
Voor het eerst in Publique aan het Anna Pawlonaplein geluncht. Een meer dan vriendelijke en kundige bediening, een zee smakelijk verrasssingsmenu met daarbij een heerlijke witte wijn...... en dat alles voor een zeer schappelijke prijs natuurlijk (in het kader van de restaurantweek). Kortom, wij komen daar terug. Een aanrader!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.
Over Publique
Keuken: Frans
Publique, gelegen in Den Haag, is stijlvol en toegankelijk voor iedereen. Het restaurant is het centrale ontmoetingspunt van het Zeeheldenkwartier en haar omgeving. Het is daarom ook een multifunctionele locatie.
Het personeel is gemotiveerd, vriendelijk en professioneel. Bij Publique kan je lunchen, dineren, borrelen, zowel zakelijk als privé. Voor de gerechten wordt een zorgvuldige selectie gemaakt van kwaliteitsproducten. Internationale trends en klassieke keukenwaarden kunnen worden teruggevonden op de menukaart.
Het concept van Publique zal je verwachtingen doen overstijgen! Kom je ook genieten bij Publique?