Wat 284 mensen zeggen over Aan de Zweth*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het eten was lekker maar in sommige zaken zonder michelinster eten wij lekkerder. De sfeer was niet fijn en wij werden achterin de zaak gezet waar één van ons tegen een ronmelig wijnhok zat aan te kijken. Het tapijt is nodig aan vervanging toe (althans het gedeelte waar wij zaten). De serveerster was zeer slecht te ...
Lees hele reviewHet eten was lekker maar in sommige zaken zonder michelinster eten wij lekkerder. De sfeer was niet fijn en wij werden achterin de zaak gezet waar één van ons tegen een ronmelig wijnhok zat aan te kijken. Het tapijt is nodig aan vervanging toe (althans het gedeelte waar wij zaten). De serveerster was zeer slecht te verstaan bij uitleg van de gerechten. Al met al een tegenvaller. Het enige positieve was de sommelier die ons met goede kennis van zaken van heerlijke wijnen voorzag.
heerlijk buiten kunnen zitten.
De combinatie van een heerlijke zonsondergang en een prima evenwichtig samengesteld menu maakte de avond compleet.
De sfeer was aangenaam en uitzicht op de Schie had iets feeëriek.
De bediening ,relatief jong, was naar behoren.
De wijn keuzes zijn overzichtelijk opgedeeld in verschillende prijs klasse en zeer betaalbaar.
Wij komen weer terug
Prima ontvangst en een tafel waarbij we beiden uitzicht hadden op het water.
Het aperitief met wat lekkers erbij was een goede start.
Het diner dat bestond uit gerechten van kalfstartaar, schelvis en heilbot waren fraai opgemaakt.
Het ene gerecht nog fraaier dan het andere.
Het smaakte vurrukkulluk!
Vooral de s...
Prima ontvangst en een tafel waarbij we beiden uitzicht hadden op het water.
Het aperitief met wat lekkers erbij was een goede start.
Het diner dat bestond uit gerechten van kalfstartaar, schelvis en heilbot waren fraai opgemaakt.
Het ene gerecht nog fraaier dan het andere.
Het smaakte vurrukkulluk!
Vooral de sauzen waren echt top.
De door de sommelier geadviseerde wijnen maakten het geheel compleet.
De boter bij de broodjes was zacht en dus smeerbaar. Aangezien wij van harde boter houden was dit geen probleem en werd er ook direct koude boter geserveerd. Koude boter met een Z insigne.
Kennelijk niet van Zorro maar van de Zweth.
Het nagerecht van ananas parfait smaakte maar was niet bijzonder.
Hier is dus nog verbetering mogelijk.
Ook van toegevoegde waarde zou zijn als de chef de cuisine zich in het restaurant zou laten zien. Door bijvoorbeeld iets te serveren, wat informatie te geven of gewoon te vragen hoe het smaakt.
Een restaurant waar we nog eens graag terug komen en andere gastronomen kunnen adviseren hier eens naar toe te gaan. Het is een omweg waard.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Schipluiden e.o.
Over Aan de Zweth*
Keuken: Frans
Waar het riviertje de Zweth uitmondt in de Schie, laat het team van restaurant Aan de Zweth in Schipluiden / De Zweth u graag genieten van culinaire gastvrijheid tot in de finesse.
In Aan de Zweth kookt chef Joris Peters met zijn team smaakvolle seizoensgerechten samengesteld met eerste kwaliteit kraakverse ingrediënten, afkomstig van ambachtslieden die de natuurlijke omstandigheden respecteren. Samen met het team verrassen we je graag met smaakvolle, betaalbare gerechtjes in een relaxte, no-nonsense sfeer
Vanuit het restaurant en vanaf het schitterende terras heb je een uniek uitzicht over het water en op een weids Hollands landschap.