Wat 284 mensen zeggen over Aan de Zweth*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Eindelijk eens naar de Zweth gegaan, in de hoop ons culinair te laten verrassen.Een sfeervol restaurant met een prachtige ligging aan de Schie. We waren meteen enthousiast over de keuken met de amuse, saus van rode biet op eend. Wat een smaak! Het gerecht van rode mul was super, de heilbot met cantharellensaus die d...
Lees hele reviewEindelijk eens naar de Zweth gegaan, in de hoop ons culinair te laten verrassen.Een sfeervol restaurant met een prachtige ligging aan de Schie. We waren meteen enthousiast over de keuken met de amuse, saus van rode biet op eend. Wat een smaak! Het gerecht van rode mul was super, de heilbot met cantharellensaus die daarop volgde was verrukkelijk.Zowel de witte als de rode wijn die we namen waren heel goed. Helaas vond ik de parelhoen veel te rose , ik wil vlees graag gaarder.Bovendien begon de verlichting instabiel te worden bij onze tafel, zodat het dessert van nyangbochocolade niet de indruk maakte die ik ervan verwachtte. Al met al een supersterke start en een wat matte finish. We gaan hier zeker terug voor een vismenu!
Eindelijk eens naar de Zweth gegaan, in de hoop ons culinair te laten verrassen.Een sfeervol restaurant met een prachtige ligging aan de Schie. We waren meteen enthousiast over de keuken met de amuse, saus van rode biet op eend. Wat een smaak! Het gerecht van rode mul was super, de heilbot met cantharellensaus die d...
Lees hele reviewEindelijk eens naar de Zweth gegaan, in de hoop ons culinair te laten verrassen.Een sfeervol restaurant met een prachtige ligging aan de Schie. We waren meteen enthousiast over de keuken met de amuse, saus van rode biet op eend. Wat een smaak! Het gerecht van rode mul was super, de heilbot met cantharellensaus die daarop volgde was verrukkelijk.Zowel de witte als de rode wijn die we namen waren heel goed. Helaas vond ik de parelhoen veel te rose , ik wil vlees graag gaarder.Bovendien begon de verlichting instabiel te worden bij onze tafel, zodat het dessert van nyangbochocolade niet de indruk maakte die ik ervan verwachtte. Al met al een supersterke start en een wat matte finish. We gaan hier zeker terug voor een vismenu!
Eindelijk eens naar de Zweth gegaan, in de hoop ons culinair te laten verrassen.Een sfeervol restaurant met een prachtige ligging aan de Schie. We waren meteen enthousiast over de keuken met de amuse, saus van rode biet op eend. Wat een smaak! Het gerecht van rode mul was super, de heilbot met cantharellensaus die d...
Lees hele reviewEindelijk eens naar de Zweth gegaan, in de hoop ons culinair te laten verrassen.Een sfeervol restaurant met een prachtige ligging aan de Schie. We waren meteen enthousiast over de keuken met de amuse, saus van rode biet op eend. Wat een smaak! Het gerecht van rode mul was super, de heilbot met cantharellensaus die daarop volgde was verrukkelijk.Zowel de witte als de rode wijn die we namen waren heel goed. Helaas vond ik de parelhoen veel te rose , ik wil vlees graag gaarder.Bovendien begon de verlichting instabiel te worden bij onze tafel, zodat het dessert van nyangbochocolade niet de indruk maakte die ik ervan verwachtte. Al met al een supersterke start en een wat matte finish. We gaan hier zeker terug voor een vismenu!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Schipluiden e.o.
Over Aan de Zweth*
Keuken: Frans
Waar het riviertje de Zweth uitmondt in de Schie, laat het team van restaurant Aan de Zweth in Schipluiden / De Zweth u graag genieten van culinaire gastvrijheid tot in de finesse.
In Aan de Zweth kookt chef Joris Peters met zijn team smaakvolle seizoensgerechten samengesteld met eerste kwaliteit kraakverse ingrediënten, afkomstig van ambachtslieden die de natuurlijke omstandigheden respecteren. Samen met het team verrassen we je graag met smaakvolle, betaalbare gerechtjes in een relaxte, no-nonsense sfeer
Vanuit het restaurant en vanaf het schitterende terras heb je een uniek uitzicht over het water en op een weids Hollands landschap.