Wat 284 mensen zeggen over Aan de Zweth*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het was prima vertoeven tijdens de kennismaking met het restaurant aan de Zweth en de Schie. Culinaire hoogstandjes, uitstekende wijn en zeer voorkomende en toch ongedwongen service. Een aanrader!
Voor een Signatuur restaurant dat een premie mag rekenen voor een 3 gangen maaltijd, vond ik het gebodene aan de zeer magere kant. 3 gerechten ( terrine, parelhoen en ananas ) waren goed bereid, echter ook weer niet heel bijzonder en dat is toch wel een beetje de verwachtig die ik had. Een chef die mee heeft gelope...
Lees hele reviewVoor een Signatuur restaurant dat een premie mag rekenen voor een 3 gangen maaltijd, vond ik het gebodene aan de zeer magere kant. 3 gerechten ( terrine, parelhoen en ananas ) waren goed bereid, echter ook weer niet heel bijzonder en dat is toch wel een beetje de verwachtig die ik had. Een chef die mee heeft gelopen in keukens van Interscaldes en Librije moet meer creativiteit in zijn mars hebben. 3 gangen binnen een aanbieding van de Restaurant week voor euro 37,50 vind ik ook stevig aan de prijs voor de voorgeschotelde maaltijd. Zijn er lichtpuntjes. Ja... de vriendelijke bediening( die helaas niet altijd oplet), de opbouw van de wijnkaart in prijscategorieen ( huiswijn is euro 30,--) een voortreffelijke Sauvignon) en de amuse was wel degelijk een verrassing qua textuur en smaak. Koffie wordt standaard met friandises geserveerd, maar op verzoek is ook "koffie zonder" mogelijk. Samenvattend : geen goed beed van wat de keuken kan en op calculatie gepresenteerde maaltijd, stevig aan de prijs.
Wat hebben wij heerlijk geluncht bij de Zweth. Het eten was voortreffelijk en de bijpassende wijnen ook perfect. Hele vriendelijke deskundige bediening maar gelukkig niet uit de hoogte. Echt een aanrader! Wij komen zeker terug.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Schipluiden e.o.
Over Aan de Zweth*
Keuken: Frans
Waar het riviertje de Zweth uitmondt in de Schie, laat het team van restaurant Aan de Zweth in Schipluiden / De Zweth u graag genieten van culinaire gastvrijheid tot in de finesse.
In Aan de Zweth kookt chef Joris Peters met zijn team smaakvolle seizoensgerechten samengesteld met eerste kwaliteit kraakverse ingrediënten, afkomstig van ambachtslieden die de natuurlijke omstandigheden respecteren. Samen met het team verrassen we je graag met smaakvolle, betaalbare gerechtjes in een relaxte, no-nonsense sfeer
Vanuit het restaurant en vanaf het schitterende terras heb je een uniek uitzicht over het water en op een weids Hollands landschap.