Wat 284 mensen zeggen over Aan de Zweth*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Al jarenlang rijd ik door de Zweth en eindelijk eens gegeten bij "Aan de Zweth". De eten, service en sfeer was fantastisch. We hebben een geweldig leuke avond gehad.
Eind zestiger jaren van de vorige eeuw woonde ik in Delft en ging ik met een paar vrienden regelmatig een potje biljarten in "Hét Café" aan De Zweth. Toen eerst het biljart verdween en je er tosti's en mosselen kon eten, werd de focus verlegd van café naar restaurant. Je kon er nog wel gewoon een kopje koffie blijve...
Lees hele reviewEind zestiger jaren van de vorige eeuw woonde ik in Delft en ging ik met een paar vrienden regelmatig een potje biljarten in "Hét Café" aan De Zweth. Toen eerst het biljart verdween en je er tosti's en mosselen kon eten, werd de focus verlegd van café naar restaurant. Je kon er nog wel gewoon een kopje koffie blijven drinken, maar later verdween ook die vertrouwde fietsstop door MiddenDelfland.
Wat schetste mijn verbazing toen ik vorige zomer zag dat je weer een lekker glaasje wijn kon drinken in de prachtige tuin aan het water zonder dat je er hoefde te dineren.
De schitterende plek en fraaie verbouwing maakte mij nieuwsgierig naar de keuken. Mijn vrouw en ik dineerden afgelopen week zeer tot ons genoegen. De bediening was uitstekend, niet opdringerig, maar wel correct en alert. De keuken was verfijnd en wij hebben voortreffelijk gegeten. Als ik dan toch één topic er speciaal uitlicht, is dat het voorgerecht met de gevarieerde zalm, versierd kwarteleitje en de komkommer met de komkommerbouillon, echt heel speciaal.
De sfeer was goed, de stoelen zaten lekker, we komen zeker nog een keer terug.
Eten en sfeer goed tot zeer goed.
Bediening heeft nog niet zo veel ervaring,wel vriendelijk en goedwillend.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Schipluiden e.o.
Over Aan de Zweth*
Keuken: Frans
Waar het riviertje de Zweth uitmondt in de Schie, laat het team van restaurant Aan de Zweth in Schipluiden / De Zweth u graag genieten van culinaire gastvrijheid tot in de finesse.
In Aan de Zweth kookt chef Joris Peters met zijn team smaakvolle seizoensgerechten samengesteld met eerste kwaliteit kraakverse ingrediënten, afkomstig van ambachtslieden die de natuurlijke omstandigheden respecteren. Samen met het team verrassen we je graag met smaakvolle, betaalbare gerechtjes in een relaxte, no-nonsense sfeer
Vanuit het restaurant en vanaf het schitterende terras heb je een uniek uitzicht over het water en op een weids Hollands landschap.