Deal
5-gangen Michelinster diner
€ 110,-
€ 77,50
FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij Tante Koosje* en laat je culinair verwennen met het 5-gangen Michelinster diner voor slechts € 77,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 1013 mensen zeggen over Tante Koosje*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Fantastisch op alle vlakken. Diner, wijn, extra gerechtjes, maar ook zeker de enorm gastvrije betrokken staf! Best food and service and ambiance ever!!! We komen zeker weer!
Dit was de 2e keer dat we tijdens de restaurantweeek naar Tante Koosje gingen. En ook deze keer was het menu subliem met enige verrassende smaakcombi's, de sfeer prima, en de service uitmuntend. Bedankt weer voor een bijzondere avond.
Een geweldige ervaring bij Tante Koosje! De service is uitmuntend, de gangen zijn voortreffelijk!
Voor de derde of de vierde keer bij tante Koosje gegeten. De eerste keren waren we lyrisch. De vorige keer al wat minder. We moesten met ons gezelschap bestaande uit 4 personen waarvan 2 mensen van 85 en 87 jaar naar boven via een nare smalle trap. Gelukkig ging dat allemaal goed, maar dat had niet moeten gebeuren. ...
Lees hele reviewVoor de derde of de vierde keer bij tante Koosje gegeten. De eerste keren waren we lyrisch. De vorige keer al wat minder. We moesten met ons gezelschap bestaande uit 4 personen waarvan 2 mensen van 85 en 87 jaar naar boven via een nare smalle trap. Gelukkig ging dat allemaal goed, maar dat had niet moeten gebeuren. Deze keer waren we ook niet helemaal enthousiast. Het eten was goed, maar met name het hoofdgerecht een vrij kleine portie. Kennelijk was er op gerekend dat het driegangenmenu met 1 of 2 gangen zou worden uitgebreid. Kortom de commerciële insteek was voor ons als klanten erg zichtbaar.
De ontvangst op de eerste verdieping was niet erg vriendelijk gaat u daar maar zitten. Zeer weinig ruimte en zeer slechte stoelen. De jonge dame die ons bediende was top. De maître daarentegen vonden wij niet erg vriendelijk. Onze bestelling werd niet correct uitgevoerd en met zichtbare tegenzin hersteld. Na afloop ...
Lees hele reviewDe ontvangst op de eerste verdieping was niet erg vriendelijk gaat u daar maar zitten. Zeer weinig ruimte en zeer slechte stoelen. De jonge dame die ons bediende was top. De maître daarentegen vonden wij niet erg vriendelijk. Onze bestelling werd niet correct uitgevoerd en met zichtbare tegenzin hersteld. Na afloop werd mijn schoonzus afgestraft omdat zij geen thee of koffie meer nam en dus geen koekjes kreeg? De trap vinden wij zeer ongelukkig. Ook de slechts twee toiletten vinden wij ontoereikend.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.
Over Tante Koosje*
Keuken: Frans
Restaurant Tante Koosje* ligt in het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht. Het bijzondere restaurant ligt aan het pleintje in de schaduw van de kerk. Het decor is knus en charmant met gedempte sfeerlichten en antieke meubilair.
Een combinatie van de nostalgische sfeer, waanzinnige keuken en de betaalbare prijzen is wat Restaurant Tante Koosje* zo populair maakt.
Haar naam is te danken aan Loenense inwoonster Koosje Edema die in het pand woonde tot haar dood in 1958. Na haar overlijden, wilde de gemeente haar huis en de omliggende huizen afbreken, maar dit heeft men kunnen voorkomen. Alle huizen zijn herbouwd en 40 jaar later heeft men besloten om een restaurant te beginnen in het pand en het naar haar te vernoemen.
De Chef-kok, Ronald Veldhuijzen, is geboren te Heerenveen. Na een succesvolle koksopleiding en werkervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde bedrijven, verliet hij Friesland om bij 'De Bokkedoorns' te gaan werken in Overveen en na enkele jaren ook bij de 'Hoefslag' in Bosch en Duin. In 2003 ging hij werken bij 'Chapeau' in Haarlem en in zijn eerste jaar werd hij al bekroond met zijn eerste ster! In 2006 begon hij een nieuwe uitdaging bij Tante Koosje*.
Op de menukaart vind je enkele geweldige signature gerechten van Ronald, zoals gegrild Fries suikerbrood met gebakken eendenlever of op de graat gebakken tarbotfilet. Zijn kookstijl is klassiek, modern en puur en hij is zich erg bewust van de seizoenen van de verschillende producten. Hij vindt sauzen een belangrijk onderdeel van het gerecht en deze worden dan ook altijd gemaakt met de botten of graten van het product dat hij maakt.
Het restaurant heeft sinds 1998 een Michelinster, met uitzondering van het jaar 2004, toen het restaurant de ster verloor. Tante Koosje* heeft in totaal 15.5 Gault&Millau punten.