Deal
5-gangen Michelinster diner
€ 110,-
€ 77,50
FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij Tante Koosje* en laat je culinair verwennen met het 5-gangen Michelinster diner voor slechts € 77,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 1013 mensen zeggen over Tante Koosje*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Alles was goed bij Tante Koosje gisterenavond. Het driegangen menu bestond uit een voorgerecht met gerookte zalm, hoofdgerecht met eendenborst en nagerecht met een combi van ananas en kokos. Allemaal mooi opgemaakt en heerlijk van smaak. Ook de amuses (2 vooraf en 1 vóór het nagerecht) waren van hoog niveau. Bedieni...
Lees hele reviewAlles was goed bij Tante Koosje gisterenavond. Het driegangen menu bestond uit een voorgerecht met gerookte zalm, hoofdgerecht met eendenborst en nagerecht met een combi van ananas en kokos. Allemaal mooi opgemaakt en heerlijk van smaak. Ook de amuses (2 vooraf en 1 vóór het nagerecht) waren van hoog niveau. Bediening is vlot, vriendelijk en kundig. Geen minpunten te bedenken. Het enige is dat de ik de prijzen normaal gesproken, buiten deze actieweek, erg hoog vind liggen. Maar blijkbaar is dat mogelijk voor dit restaurant in Loenen ad Vecht en zijn er genoeg mensen die bereid zijn deze bedragen te betalen.
Tweede bezoek in de restaurantweek. Ander menu, andere wijnen. Hartelijk welkom en herkenning. Voortreffelijk, attente, geïnteresseerde, maar niet opdringerige service. Keuken combineert smaken heel goed: er liggen veel ingrediënten op het bord, maar het klopt wel. Sfeer goed, klassieke inrichting. Voldoende redenen om ook buiten de restaurantweek terug te komen.
Ontvangst en bediening heel vriendelijk en prettig. Eten erg lekker, verrassende combinaties en wijnarrangement met goed wijnen, die goed aansloten bij de gerechten. Echt een avond uit.
Heerlijk eten, geweldige combinaties, prachtige dorpje, mooi ambiance, behulpzaam personeel die veel weet over de gerechten en wijnen en a la minute bij de tafel staat als je ze nodig hebt. Wij kregen veel extra's en erg leuke aandenken. Hartelijk dank! Een echte aanrader!
Het was een fantastische avond!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.
Over Tante Koosje*
Keuken: Frans
Restaurant Tante Koosje* ligt in het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht. Het bijzondere restaurant ligt aan het pleintje in de schaduw van de kerk. Het decor is knus en charmant met gedempte sfeerlichten en antieke meubilair.
Een combinatie van de nostalgische sfeer, waanzinnige keuken en de betaalbare prijzen is wat Restaurant Tante Koosje* zo populair maakt.
Haar naam is te danken aan Loenense inwoonster Koosje Edema die in het pand woonde tot haar dood in 1958. Na haar overlijden, wilde de gemeente haar huis en de omliggende huizen afbreken, maar dit heeft men kunnen voorkomen. Alle huizen zijn herbouwd en 40 jaar later heeft men besloten om een restaurant te beginnen in het pand en het naar haar te vernoemen.
De Chef-kok, Ronald Veldhuijzen, is geboren te Heerenveen. Na een succesvolle koksopleiding en werkervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde bedrijven, verliet hij Friesland om bij 'De Bokkedoorns' te gaan werken in Overveen en na enkele jaren ook bij de 'Hoefslag' in Bosch en Duin. In 2003 ging hij werken bij 'Chapeau' in Haarlem en in zijn eerste jaar werd hij al bekroond met zijn eerste ster! In 2006 begon hij een nieuwe uitdaging bij Tante Koosje*.
Op de menukaart vind je enkele geweldige signature gerechten van Ronald, zoals gegrild Fries suikerbrood met gebakken eendenlever of op de graat gebakken tarbotfilet. Zijn kookstijl is klassiek, modern en puur en hij is zich erg bewust van de seizoenen van de verschillende producten. Hij vindt sauzen een belangrijk onderdeel van het gerecht en deze worden dan ook altijd gemaakt met de botten of graten van het product dat hij maakt.
Het restaurant heeft sinds 1998 een Michelinster, met uitzondering van het jaar 2004, toen het restaurant de ster verloor. Tante Koosje* heeft in totaal 15.5 Gault&Millau punten.